tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 gaming adıyla satılan nadir iyi kulaklıklardan. belki de tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 PS4 üzerinde 7,1 hedesi çalışıyor mu yoksa usb bağlantısı mı gerekiyor onun için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 çalışıyor. jack girişini joystiğe takıyorsun. ordan ses alıyorsun. ilk defa denedim ps4te kulaklık, fifa oynarken. bildiğin bambaşka bi ortama giriyorsun sahadaymışsın gibi. diğer oyunlarda çok daha iyidir muhtemelen. bu kadar fark beklemiyordum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Jack ile takınca stereo olmuyor mu? Ben almak istiyorum aslında ps4 için bir kulaklık ama en düzgün turtle olanlar onlar da ülkemizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 ben sorunu yanlış anlamışım. ps4'te sadece stereo ses veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 koca kafalı inear al lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 optik kablo ile bağlarsan surround ses alırsın ps4'te anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar