Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Far Cry Primal

progamer

Öne çıkan mesajlar

senko said:

razzRaziel said:

etkileşimler yüzeysel olduktan sonra istedikleri kadar eklesinler yaramaz. topu topu 3-5 kod değiştiriyolar şu yukarıdaki özellikleri eklemek için.

3-5 kod
...
:(

e çoğu öyle. ateş silahı daha hızlı tüketir demiş. ulan normalde 60sn'de tüketiyorsa ordaki counter'ı adam 30'a çekmiş işte. özelliklerin çoğu öyle zaten oyun içinde olan şeyler.

anca işte bişeyleri değiştirken bazı dengeler bozulmasın diye hesaplama yapmaya kasmışlardır, ya da oyunculara çok zorlu gelmesin diye denemeler yapmışlardır. modderlar oyunda destek olunca 10 kat daha fazla uğraşıyor.

ben en başında dedim bu adamlara(oyun çıkmadan önce deneme fırsatı bulmuştum) bakın oyun böyle çok kolay oldu, daha ilk yarım saatimde oyundaki en zorlu hayvanlardan uzun dişi evcilleştirdim ve oyunda dahası yoksa çok çabuk tükecenek diye ama yok. oyunun başında sunacakları modu sonradan ekstra pazarlama boostu alacak diye dlc olarak ekliyorlar. mod da bişi vadetmiyor hani, nerde skyrim modları nerde bu.

dedim bi dünya hayvan koymuşsunuz ama seçim yapmamızı gerektirecek neredeyse hiç bir farkları yok, biraz pokemon vari bişeye dönüştürseniz hayvan gibi iş yapar ama yooook.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Kanuni said:

ultra hd pack de cikmis o ne olabilir ki daha. zaten enfes grafikleri.

daha yeni başlayabildim oyuna. 3 ve 4 ü sevdiğim için oynayayım dedim de grafikler 3'ün bile gerisinde. sen nasıl beğendin o kadar ya =) konsol seviyesinin bile gerisinde hiçbir şey net değil. 540p den upscale heralde =)
Sosyal ağlarda paylaş

menüde hd textures yes/no var zaten orada yes durumda. dışarıdan manuel bir şey indirmedim. daha prologue bitti.

grafik yeterli seviyede yani gameplay ve hikaye iyi olduğu sürece sıkıntı yok ama hali hazırdaki oyunlarından geriye gitmeyi nasıl başardılar merak ettim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...