Flam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 İki kişinin spor yaparken (spor olarak koşu) özellikle de dağda bayırda koşarken müzik dinleyebilecegi o arada da iletisebilecegi kulaklık arıyorum. Arkadaşla koşarken müzik dinliyoruz ikimiz de. Arada da muhabbet ediyoruz. Birbirimizi duyamiyoruz ya da, hi ha efendim diye kulaklığı çıkarıyoruz. Diğer headsetten ses gelince müziği azaltabilir mesela ne bileyimillet plutona uzay aracı fırlatıyor herhalde buna da müsaade eden bir teknoloji vardır. Neyse böyle bir kulaklık arıyorum. Uygun bir tane bulana siparişi verirsem yemeksepetinden bir durum ayran siparişini online oder gonderirim :) tesekkur ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 abi kolunla dürtcen konuşmadan önce adamı işte. istediğin şey biraz fantastik bence. bide birlikte koşarken yanındaki konuşup senin dikkatini dağıtmasın diye takılıyo kulaklık. sen adamı hala harraslamaya çalışıyon hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 müzik ile çalışırmı bilemedim ama voxere bakabilirsin. Müzik olmasa açma kapama yapmak lazım mumble ın mobili mevcut kullanabilirdiniz bilgisayarda müzik için ayarıda var ama telefonda nasıl olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bu kapıda duran kulağında sürekli kulaklık olan badigardlardan olmak istiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 skype yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 tek kulağına tak abi kulaklığı ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Bluetooth hoparlörle koşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar