moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Olay kısaca şöyle Ruslar Sibirya'da 3.5 milyon yıllık bir bakteri buluyorlar. Üzerinde çalışıp enjekte ettikleri yaşlı fare, normalde artık yapamamasına ve hareketleri kısıtlı olmasına rağmen, tekrar doğuruyor, hareketleniyor oyunlar oynuyor. Enjekte ettikleri bitki iyileşiyor. Ve adam en son 2 yıldır kendi üzerinde denemeye başlıyor falan filan. Yüksek enerji geldiğini ve 2 yıldır grip falan yaşamadıgını belirtiyor. http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-3255253/Has-secret-eternal-life-Russian-scientist-says-stronger-healthier-injecting-3-5-MILLION-year-old-bacteria.html Güzel bir adım olabilir. http://img-s1.onedio.com/id-541431c650148eab36458912/rev-0/raw/s-8c24238a4ec65e591f26bf9285ad79bb6eec0f9a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 o kadar yaşayıp napıcam ya. 60-70 iyidir işte. o bile fazla bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 immortal erdoğan geliyor http://superhaber.tv/sites/default/files/deas-vahsetini-aratmadilar.jpg said: He claimed: 'I would say, there exist (in the world) immortal bacteria, immortal beings. They cannot die, to more precise, they can protect themselves. 'Our cells are unable to protect themselves from damage. 'These bacteria cells are able to protect themselves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 SELAM OLSUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Masticore said: immortal erdoğan geliyor sıçtık fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 bikac aya bir kazada mefta olur bu eleman. olumsuz kim kardashian ihtimalini de unutmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 türk değil abi rus adam sdf. kolay mı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Masticore said: He claimed: 'I would say, there exist (in the world) immortal bacteria, immortal beings. They cannot die, to more precise, they can protect themselves. 'Our cells are unable to protect themselves from damage. 'These bacteria cells are able to protect themselves. şu da ilginçmiş: 'But we do not know yet exactly how it works. In fact, we do not know exactly how aspirin works, for example, but it does. 'The same is true here: we cannot understand the mechanism, but we see the impact.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ben zaten şu yaşıma kadar ölümsüz geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/09/21/10/2C96B80400000578-3243056-Epidemiologist_Dr_Viktor_Chernyavsky_pictured_said_The_bacteria_-a-18_1442826369719.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 nerden bliyomus 3.5m yaında olduğunu 3.5milyon yıl once ordamıymıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 rus kaynakli habere guvenmek ahahahah iste buna guluyorum rte+ bir adamin ulkesi lan.. basin komple yandas bi yer lan! kafalar sununla aynı olm: http://www.bugun.com.tr/turk-ordusuna-olaganustu-zirh-205220.html ayrica rus saglik sistemi, doktorlari o kadar kotu ki.. ne zaman gitsem oldugumdan beter dondum lan. rus egitimli doktor gordugunuzde sirtinizi dahi donmeye vakit ayrimadan kacin. ben bundan sonra oyle yapacagim. bu arada adam yayinladigi makalesinde sunu demis, bu bakteri ile probiyotik hazirlayip hasta salmonella ile hastalanmis fareye vermisler. neyse, guldum pic. bundan once de rus medyasinda "donald cook gemisini elektro manyetik silah ile kapattik, tum personel istifa etti" haberi ile "putin'in cok mutevazi evi ve tuplu televizyonu" haberlerine gulmustum. daha binlerce vardir ama aklima gelmiyor. bunlari da okuyun eglenin diye koyuyorum. uzunca bir sure bunlar "aids diye bisi aslinda yok" yayinlari falan yapiyordu. onlar daha eglenceliydi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 yav zaten saçma . şu adamın kafasını başkasına nakledecek olan da rustu di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 O viral çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ben de 3 yıldır hastalanmıyom. bunun için bakteriye falan ihtiyacınız yok düzgün beslenin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 haci rus gazetelerinin cok uzun sure "aids yok! 21st century scam!!!" yazilari vardi adnan hoca vs evrim toooooorisi gibi. bulun okuyun yaw. DUNYANIN 40 TARAFINDAN BILIM ADAMLARI ILE HER HAFTA AIDS'IN AMERIKAN OYUNU OLDUGUNU SOYLUYORUZ VE GERCEKTE OLMADIGINI KANITLIYORUZ!! BU HAFTA TUNUSTAN DOKTOR HEDE DODOD ILE BERABERIZ tarzinda sayfa sayfa yazilar. toprak buyuklugu olmasa epic fail ulke lan. kafa yapisi olarak hindistan falan daha iyi olabilir hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Üzerinde oynanarak enjekte edilen bakteri hayvan yada insan vücudundaki farklı tipteki organlara nasıl bu özellikleri kolay bir şekilde kazandırabiliyor ki? Çok gerçekçi gelmedi 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 abi onu bırakın da şimdi bu giyotin inmeden önce trampet çalma tam inerken susma geyiği nereden geliyor? film goygoyu muydu hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Rus eğitim sisteminden çıkmış bi doktor abla Kazak bi arkadaşımın evine temizliğe geliyodu. Ekstra ihtiyaçlarını da karşılıyodu daha fazla para için. Bu konuyla ve Ruslarla ilgili yeterli bi bilgilendirme olmuştur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 abi seneler boyu "rus doktor tr'de 3kurus para pesinde!! bakicilik yapiyor!!" falan haberlerine cok uzuluyordum. bu sene ufak bi yaralanma gecirdim, adamlarin tedavi yontemi sicti batirdi her seyi. tr'de zarla zorla duzelttiler amk. 100rusu bi araya getirsen anca vodka icer, putin diktatorunu dusunup "ay cok gucluyuz! dunya rus olacak!" masturbasyonu yapar allahin gerizekalilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar