fornost Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Evet bu kadar geniş bir başlık açtıktan sonra detaylara girebilirim. Çok değil 6 ay kadar önce topladığımız (bu) canım sistemim birkaç gündür beni çok üzüyor. Power tuşuna bastıktan sonra fanların hepsi tam gaz çalışıyor, ama ne anakart ışığı, ne POST, ne BIOS ekranı hiçbir şey gelmiyor. Peki ben neler yaptım, açtım içini temizledim, tek RAM ile denedim, ekran kartı, hard disk herşeyi çıkarttım sadece anakart ve işlemciyle bi daha denedim, hiçbirinde açılmadı. Hatta üstüne üstlük herşeyi yerine takıp tekrar denediğimde sorun bir açıl - bir kapana döndü. Power verdikten sonra 2-3 saniye fanlar dönüyor, sonra hop kapanıyor, 2 saniye sonra gene fanlar, gene kapan, ben elektriği kesene kadar böyle devam ediyor. Şimdi ben buna napayım? Her parçayı ayrı yerden aldık, kasayı da kucaklayıp bi yere götürmem zor (araba yok). Sorun anakarttan gibi, ama psu'dan da olabilir sanki, siz ne dersiniz? Sistem kısaca şöyle bişey bu arada: said: msi gaming 3 anakart i5 4590 işlemci evga gtx970 ftw ekran kartı evga supernova 650w psu 250 gb ssd gskill 1600mhz ddr3 2x4gb wd 1tb caviar blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 arakadasindan sagdan soldan bi psu al dene. yine olmazsa anakart gg gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 anakart yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ekran kartini sokup denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 anakart psu dan giren 24 pin kablo anakart veya psu tarafında gevşemiş olabilir. Ya da psu gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Saçma biraz ama monitör ile pcnin güç kablosunu değiştirip denesene bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bios resetle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 bios pilini çıkarıp tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 anakartta cmos mu ne öyle bri şey var. en azından bende var bu sorunları yaşadığım zaman onu böyle ince bir tornavida gibi bişiyle dürtüyorsun kendine geliyor. cmos olması lazıma adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Yuh. Durtmeyin cmosu Onun jumperi cikarip 2sn sonra geri takacaksin O plastik sey jumper işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 0 1 yazar kaydir hop geri tak o jumperi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ShadowFax said: Saçma biraz ama monitör ile pcnin güç kablosunu değiştirip denesene bu. Bunu denedim neredeyse post yapıyo gibiydi, tüm hayır dualarını almak üzereydin ki gene açılmadı :) CMOS jumper olayı da BIOS ayarlarını resetliyor yanlış anlamadıysam, anakartın kılavuzundan da bakıp resetlemeyi denedim, değişen tek şey o açılıp kapanma cycle'ında 1-2 saniye daha açık kalması oldu. 24 pinlikten ben de şüpheliydim, bi çıkarıp sağlam taktım iki yönden de, etkilemedi maalesef. Sağolsun bugün arkadaş yardım etti de aldık kasayı götürdük kadıköye, bakalım pazartesi anlıcaz işalla nerde sorun olduğunu. - ayfonumdan gönderildi sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 başka prizden denedin mi hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 kimse trollememiş, helal herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ben anakart yakmıştım zamanında, pc'yi açınca aynı tepkiyi veriyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fornost Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 And the winner is... kermit said: ram 2x4 ramlerin biri bozulmuş. Aslında tek ram ile denediğimi düşünüyodum ama bi şekilde becerememişim, ya da iki kere aynı bozuk ram ile denedim herhalde sdfs. Herkese çok teşekkürler, ben de gideyim inventus ile iletişime geçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar