Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hyr 83 kişi ben gabe newellı kesicem[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 işin ilgincide valvenin halflifedan başka bilindik hiçbir oyununun olmaması,tek oyunla bu kadar süre ayakta kalmak çok iyi bir başarı[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dungeon mastere saygı duydum tek tek bulup ss cekmıs hile modunda gezdi heralde duvarlardan falan yoksa kasmamıstır heralde ssler için tek tek[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Konuyu daa ii anlamak için oyunları tekrar bitirmek istedim. Bu sırada gelişen olayları, konuşmaları ve çevreyi daa dikkatli inceledim.. O sslerin hepsini bu sırada çektim.. Hile kullanmadan yani.. :)[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bütün mesajları okumaya fırsat bulamadım, bookmarklarımda bunu buldum, aşırı detaylı bir şey. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Ocak 2005 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Bence g man combine'ın adamı olabilir veya Combine onun iş verenlerinden biri. Çünkü Gordon oyunda istemedende olsa Xen'e portal açıyor(bu combine'ın dünyadan haberdar olmasını sağlıyor) ve hl2'nin sonunda combine'ların dünyasına olan bir portalın işleyişini bozuyor. Bu sizce portalı yok ettiğini kanıtlıyor mu? Bence hayır portalı tamamen açmış olabilir. Breen sadece kaçmak için portalı kısa süre açmak istiyor olabilir ama Gordon işi bozunca (dikkatinizi çekerim Breen "Sen ne yaptığını bilmiyorsun" ve portal dengesi bozulunca 'Bana ihtiyacınız var" diye bağırıyor.) büyük bir ihtimalle ölüyor ve büyük bir ihtimal portal dengesi bozuluyor. Burda Breen'in You need me! derken Combine'a karşı bir kozu olduğunu mu anlıyoruz? Breen kaçarken uzaylı ile konuşuyor. Kaçması gerektiğini söylerken "a host body?" ifadesini kullanıyor. Bu orada depolanan insanları bu iştede kullandıkları anlamına mı geliyor?[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. [Bu mesaj Redeagle tarafından 27 Ocak 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evet bi uzaylıyla konuşuyodu combinenin gerçek hali o galiba screen shotu olan varsa koyarsa çok iyi olur[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Benim verdigim linkte yaziyor. Host body combine evrenine giderken zarar gormemesi icin. G-man ise rebelliance'den biri. Insan yani, combinelerin dusmani. Combineler de gezegenleri ve paralel evrenleri dolasip somuren, oralardaki ustun irklarin birlesiminden sentezlenen varliklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hımm Combineların virüs gibi asalak sistemle güçlenen yaratıklar olduğu barizdii zaten.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Argh back tusuna bastim yanlislikla. [Bu mesaj FIRTINA1 tarafından 27 Ocak 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Combineler ilk olarak xen'i ele geciriyor, daha sonra earth'den haberdar oluyorlar, daha sonra yardimci olmasi icin us army'i kullaniyorlar, bla bla. Gordon isini halledince slow warp'e konuluyor, ilk oyunun bitisi. Hepsi o verdigim linkte. Eger ingilizce yuzunden sorun cikarsa turkceye cevirebilirim sizin icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar