Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Dedeler GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Hem Curry uninamous mvp hem SAS kaybetti. Benim için rezalet bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 ÇOK güzel oldu be seri :) vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 iyi oldu da gsw bu iki takımı da parçalar yalnız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 offf offf offf maçın özetini daha şimdi izledim. Hadi diyelim ki ilk maçta waiters vurdu vurmadı önemli değil peki bu maç ne ya? Sadece son 1 dakika içerisinde ki hem green'e çelme takılıp sonra duranta faul çalınması hem westbrookun beline sarılmış bir kawhi leonard varken faul verilmemesi. E bence 6. maçı hiç oynamayalım , hakemler direk evden düdük çalsınlar SAS aleyhinde bütün gün . Bu kadar doğranmaz bir takım, şu seri boyunca hakemler SAS kaybetsin diye ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Bugün yarın report gelir 'it should have been a call' diye , ne s**ime yarıyosa . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 vivavale said: Curry sevmiim ben CS de awp alip soteye yatan adam gibi bence cs de awp alıp rifle gibi kullanan adam daha çok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 7. maçı görebilir OKC-GSW serisi olursa. Cavs 12-0'lık seri ile finale gelip dinlene dinlene sepetler emvipiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Abi demiycektin bunlari, ne yazsan tersi cikiyor hep :( Gitti cavs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Cavs'a ihtimal dahi vermiyorum oyle diyim Bati karsisinda. GSW supurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 valla geçen yılda ihtimal verilmiyordu da lebron tek başına az daha götürüyordu gsw'yi. batı cadı kazanı ya, ben sas'ın hiç düşeceğini sanmıyordum da okc feci eziyor. Gerçi OKC'de tüm sezonun aksine çok üstüne koyarak oynuyor da yine de tabii olay SAS'ın düşmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 SAS düşme durumunda falan değil kaybettiğimiz 2 maçta da hatta özellikle bu maçta hakemler doğruyor , hakemler doğru kararlar verseydi şimdi ya 3-2 öndeydik ya 4-1 almıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 sen neden bu kadar benimsedin sas ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Nasıl başladı hatırlamıyorum ama sas miamiye kaybettiğinde böyleydim onu hatıtlıyorum demek ki biraz geri gidersek 2012-2013 civarında başladı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 spurs'ün düşüşte olmadığını söylemek için kör olmak lazım. düşüşten kasıt tamam bundan sonra bittiler anlamına gelmiyor ama aşırı kötü oynuyorlar 2 maçtır. hücumların yarısında top dolaşmıyor, zorlama 1e1 orta mesafe şutlar falan atılıyor. aldridge'in şutu girmediği noktada spurs'ün sıkıntıları başlıyor. yaratıcı oyuncu eksikliği var. kawhi da tam gerçek yaratıcı değil, aldridge de... manu ile parker öylelerdi ama biri yeterince oynayamıyor hala yaratıcı olsa da, diğeri en önemli silahı olan hızını kaybettikten sonra 3 senedir devamlı düşüşte zaten. falan filan. he son maçı canlı izledim, hakemler 3 kritik pozisyonda katlettiler spurs'ü. birinde spurs'ün de hatası vardı. 4-2 bitecek gibi duruyor aldridge çıkıp çılgın şutlarına devam etmezse. yazık olacak buford'ın bu kadar kasıp kurduğu takıma. 8-9 senedir her sezon "yaşlılar artık" dendi takıma ama bu sefer gerçekten ilk kez yaşlılıktan çekiyorlar, ne duncan ne parker ne ginobili eski gibi değiller, eskiyi geçtim, kawhi ve aldridge'e yeterince destek olacak seviyeye bile çıkamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Dedeler zaten artık bitik onun düşüşünden bahsetmiyorum ben , OKC'yi eleyemeyecek kadar düşüşte değiller ama. Şu takımın sadece 2 maçta son saniyelerde doğranmasını konuşuyoruz , maç boyunca doğranıyorlar. Doğru olan bir kısım var ki o da top dolaşımı. Benim yıllar önce bu takımı sevmeye başlama sebebim 689 pas yapıp sonra basket atmasıydı , böyle en boş oyuncuyu bulana kadar ekstra pasın ekstra pasının ekstra pasını yapıyolardı , gram öyle bir durum kalmadı. Ya kawhi kendine pozisyon yaratıyor ya aldridge fadeaway yapıyor. Bunu çözmeleri lazım o gerçek ama oyuncular kötü demek değil bu , takımda bi motivasyonel psikolojik bir durum bu. Pop şöyle sağlam kayarsa ve herkes çeki düzen verirse şampiyon olabilecek roster var. Tim Duncan bu değil mesela , gram oynamıyor , ipimle kuşağım takılıyor , tony yine elinden geleni yapıyor ama manu daha fazla üçlük sokabilir , diaw daha fazla paint içerisinden oyun kurabilir , bunlar hep bu oyuncuların yapabileceği yetenekleri içerisinde şeyler , bu yaşta falan değil 70 yaşına gelse yapabileceği şeylerden bahsediyoruz maç başına 20-25 dakika oynuyor zaten duncan mesela , çıkıp 2 rib 0 sayı oynamaz , oynayamaz , her türlü daha iyi oynar ama bir 'eeeh yeter yaa' durumu var onu bütün takım aşmalı. sabonis said: 8-9 senedir her sezon "yaşlılar artık" dendi takıma ama bu sefer gerçekten ilk kez yaşlılıktan çekiyorlar sihirli söz bu , bunu söyleyince canlanıyolardı hep , ne zaman 'galiba bu sefer artık yaşlandılar' denildiğinde tekrar diriliyolardı , bu sene dirilirlerse ne ala , dirilmezlerse o zaman harbiden bitti dedeleri kabul edebiliriz hep beraber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 burada bu adama gıcık olanlar var de mi ya? saf şut olsa anlıcam, adam dans ediyor dans. http://www.youtube.com/watch?v=gb0wmBUB4cg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Portland aslinda seri boyunca cok iyi oynadi. Yani bakinca adamlar sonu getiremediler hep, ilk yarilarda liderlerdi bir suru ceyregi aldilar. Ama iste o son toplarda daha mediocre takimlarin bir plan cizmesi gerekiyor. Hocalar nedense mola almaktan cekiniyor ve is o takimin yildizinin zorlamasina bakiyor. Atiyorum Lillard muthis adam ama karsisinda da iyi savunmaci oluyor o an haliyle. Basketbolda finali yapmak cok farkli bir is. Curry de cikip 2 mactir cezasi kesiyor hele gecen mac overtime performansi best of a girer direk tarihteki. Portland boyle devam eder mi bilmiyorum ama guzel seriydi. GSW cok farkli bir takim su an ama surpriz ondan gelmedi. Tarihteki rastgele baska 1. seed takim olsa cidden surpriz olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ahahah videoda 50. saniye civarlarında clippersa karşı yaptığı o saçma sapan sayıyı gösteriyor , kerr'in ifade harika ya :D Koç olarak napabilirsin ki öyle bi adama , hayır her türlü yapmaması gereken kızılacak bağırılması gerekilen şeyler yapıyor ama soktuğu için laf edemiyodur heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ligin benim diyen savunmacılarının bilekler gg, ama bu adam bu kadar harekete 40 yaşından sonra yürüyemez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ya harbiden basketboldan anlıyorum diyenin kralı gelsin takım kimyası olayı işin içine girince sadece kağıttan oyun tahmini yapamıyor şu basketbolda. Stephen Curry Klay Thompson Harrison Barnes Draymond Green Bogut Şu kadro 73-9 yapacak desen şundan 3 sene önce herkes dalga geçerdi senle , SAS'ın şampiyon olduğu sene söylesen yine yüzüne yüzüne gülerlerdi . Yedeklerde veteran adamlar , speights , livingston , igoduala falan bunlar şampiyon takım adamları değil normalde. Kağıtta bakınca daha 2 sene evvel iddaalı gelmiyolardı , geçen sene şampiyon oldular bu sene 73-9 yaptılar ve şampiyon olmaları yüksek ihtimal. Yahu Livingston starter oldu Curry sakattı kaç maç , yine gayet döndürdüler playoffu. Kırk yıl düşünsem şampiyon adayı diyeceğim bir kadro değillerdi , ne hale geldiler. İnsan şaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Ben ama genel olarak ligin daha kisir oldugunu dusunuyorum. Ligi takip edenler itiraz edebilir tabii Bulletride farkli dusunuyordu mesela. Acikcasi genel olarak takimlar gucsuz bence. Yildizlar yaslandi ve alttan gelenler cok daginik. Gercekten iyi oyuncular takimlara dagilmis gibi sanki. Eskiden kolay degildi boyle 2 takim olacak ligde de evinde yenilmeyecek 40 mac 50 mac filan. Lig tarihinde sayili hani bunlar birak ayni sezonda 2 farkli takim olmasini. SAS acayip guclu bir takim mi mesela baktiginda NBA tarihi genelinde. Ama 40-1 bitirdi adamlar, tek maglubiyet 73-9 yapan takim. Hani boyle dominasyon olmazdi. Doguya bakiyorsun CLE'ye yaklasamiyor bile takimlar. MIA hala Wade'den medet umuyor filan. En iyi ikinci takim dedigin TOR sacma sapan bir takim, iyi mi kotu mu ben hala cozemedim. ATL, IND, BOS filan zorlayamayacak durumdalar batiyi. Tarihin en iyi sezonu evet ama ne bileyim 2000'lerin basindaki Lakers filan sanki tokatlardi bu GSW'yi acimazdi. Karsilastirma anlamsiz da bence bir guc zayiflamasi var takimlarda genel olarak belki rekabet daha mi azaliyor bilmiyorum. Biraz da franchise eksikligine bagliyorum. Franchise eksikliginden kastim koklu kuluplerin son yillarda senede yavas yavas yerini LAC, GSW, CLE gibi takimlara biraktikca o alisildik rekabetler olmuyor haliyle bunlar zaman alir. Tarihte su ana kadar Curry gibi full ceken MVP olmamasi Curry'nin cok iyi olmasindan mi yoksa genel olarak yildiz rekabetinin azligindan mi bilemedim. Iyi bir jenerasyon olabilir, cok iyi genc oyuncular var. Ama 2-3 tane birbiriyle carpistirabilecegin yildiz yok su an. Takimlarla da alakali olabilir. Uzun zamandir ilk defa full sezon takip ediyorum elbette ki yorumlarim anlamsiz kacabilir son yillari takip edenler icin. Ama genel olarak rekabet hosuma gitmedi benim bu sene. Rekorun kirilmasi acisindan degil, GSW'nin contest bile edilememesinden. Bir de bu lig eskiden daha mi fizige dayaliydi yoksa bana mi oyle geliyordu bilemedim. Su anki oyuncular sanki daha kasli olmasina ragmen icleri bos gibi. Soyle adam gibi fizigini kullanan sayili oyuncu var. Pivotlarin oyundaki agirligi nerdeyse yerin dibinde. 2-3 tane adam gibi pivot var bunlarda ha babam oyundan cikiyor faul yuzunden. Adam gibi oyun kuramiyorsun filan. Bunlar dikkatimi cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Okc 4-2 dede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 bu fiyat üstünden %40 indirim var kaçmaz http://www.hepsiburada.com/magaza/usateamfans?kategori=catalog01_60001546 ahh orj. degil lan bunlar baskı basıp geçmişler meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Haaaaayııııııııırrrr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar