Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Playoff lara ne diyorsunuz. Mia-Charlotte dan surpriz cikar mi? Boston'in gecmesini istiyorum Atlanta'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Son zamanlarin en zevkli playofflarindan olacak supriz olmazsa. Spurs vs okc ve akabinde spurs vs gsw ile harbiden solen olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 şölen? gsw'nin alacağı kabak gibi ortada değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 league pass 100 dollar olmuş anasını satayım. basket izlemek bile lüks artık eurosportun bile yıllık 50 pound istediği dünyada normal gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 adamlar 9 maç kaybetti toplamda. playoff'ta max 3-4 kaybederler. bayağı belli şampiyonun gsw olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 o iş öyle olmuyo olm, mantığına çakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 insallah olmazlar. lan ne lanet ettim takima :D ama hep tersini becerdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 dreagloth said: o iş öyle olmuyo olm, mantığına çakayım olmuo da istatislikler bayağı gsw lehine http://www.landofbasketball.com/statistics/best_seasons.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Iyide bi takim buyuk ihtimalle kazanacak diye maclar zevksiz olmuyo ki? Gsw sampiyon olabilir ama bu ne spurs okc eslesmesini ne spurs gsw eslesmesini ve umarim olmaz ama ne okc gsw eslesmesini zevksiz yapmaz ki? Hala eglenceli maclar olacaklar izlemesi cok keyif verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 bugün houston-gsw maçı vardı tv8 i açam dedim survivor var :( youtube da link buldum ama http://gambylp.weebly.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Celtics de Bradley nin sakatlanmasi cok kotu oldu ya. Cidden eleyeceklerdi bence Atlantayi ve giderlerdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Bradley kötü olmuş. Bu sene Curry'i savunmada tek kilitleyen adam oydu nerdeyse. Batı'da playoff ilk turu tırt; ilk 4 ile eşleştiği son 4 arasında dağlar kadar fark var, zaten 20-30 küsür farklarla bitti ilk maçlar hep, Dallas çok düşük skorda tutup OKC'yi yenmiş o ilginç, onun dışında GSW Curry'siz tokatladı Houston'ı. Bu iki takım bir de geçen sene batı finali yapmıştı. Şimdi biri rekor kırdı diğeri %50 galibiyetle kıç zoruyla play-off'a girdi. Bari Utah alsaydı son spot'u da değişik maçlar izlerdik. Potansiyeli iyi takımdı Utah. Minnesota ile birlikte önümüzdeki seneden başlayarak play-off'un gediklisi olurlar. Portland da mesela 2 atan 3 tutan takımı ama olabilecek en ters uzun eşleşmeleri geldi Clippers ile. Blake Griffin ve DeAndre şova yönelir bu seri de 4-0 biter bence. Memphis-SAS eşleşmesi zaten dünyanın en 4-0 serisi. Batıda max 4-1 görürüz ilk turda. Orada playoff'lar, conference yarı finalinden itibaren başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Doğu konferansı bence şuan gereksiz , direk kapatsınlar. Batı konferansı finali aynı zamanda nba finali olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Şampiyonun batıdan çıkması banko da iç işleyişte doğu daha keyifli. Mesela Miami çok sessiz ve derinden geliyor. Spoelstra ile bir final kültürü de oluştu, Cavs'da ilginç bir şekilde Kevin Love beklenen katkıyı vermeye başladı ama Miami doğudan finale gidebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Onlar tamamen kendi aralarında eğlenceleri . East All-Star vs GSW veya East All-Star vs Spurs falan olması gerekiyor şuan çekişmeli final için , onun dışında ne miami ne clevland rakip olamaz , final sweep olmasın diye dua edecek doğu finalisti en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 AHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Houston 97 - 96 Golden State Warriors Playofflarda herkesi sweepler 4-0 ile final yaparlar diyen insanlar vardı redditte falan , houstona maç verdiler. Yine 4-1 falan olabilir büyük ihtimalle ama 4-0 olmaması süper duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 curry oynamıyor 3 maçtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 2 maçtır oynamıyor , oynamasın zaten , mümkünse bi 1 ay falan kaçırsın, Spurs eleyene kadar geri gelemesin mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 cok iyi sutor olmak ne kotu bahtsizlikmis :D bende sevemedim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Mithat said: AHAHAHAHAAHAHAHAHAHHA AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Houston 97 - 96 Golden State Warriors Playofflarda herkesi sweepler 4-0 ile final yaparlar diyen insanlar vardı redditte falan , houstona maç verdiler. Yine 4-1 falan olabilir büyük ihtimalle ama 4-0 olmaması süper duygu. çok mu canın sıkılıyor nedir anlamadım. nba'in şu anda en iyi oyuncusundan yoksun oynuyorlarken 1 maç kaybettiler. eee yani? ki onu da 97-96 kaybettiler bi de, korkunç kötü şut attıkları bi maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Yok gsw çok kötü falan anlamında değil benim sevinmem yanlış anlaşılmasın. Bence gsw curry'siz bile ligin en iyi ilk 3 takımı arasında falandır. Ben sadece GSW nefretiyle doluyum. Kaybettiklerinde seviniyorum. Sebebi ne olursa olsun kaybettiklerinde seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Nefret değil de Bir takım bu kadar overpowered olunca can sıkıyor Kazanan belliyken maç seyretmek çok zevkli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Aynı zamanda benim sevdiğim basketbol Shaq, Dwight , Lebron , MJ falan gibi fiziğe ve güzel görünen basketbol. Westbrook mesela süper geliyor şuan. İlginçtir ki , Spurs bu düşüncemi kıran ve çok zevk veren bir takım , onlar genelde takım olarak oynuyor diye seviyorum. Stephen Curry 350 metre uzaktan tek elle arkası dönük atıyo giriyo. Adam hem fazla iyi hem sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 SAS'ın ilk turda rahat ezmesi baya avantaj oldu, OKC'nin önüne daha diri çıkacaklar. Gasol ve Conley olmayınca play-off spotunda kalması bile mucizeydi Memphis'in, bu da Batı'nın ilk 4 takımı hariç ne kadar çöküşte olduğunu gösteriyor, 4 maç ortalama 25 sayı farkla bitmiş. Son yıllarda gördüğüm en domine 4-0. Wolves'un yükselişi için 2-3 sene lazım en az diyordum ama seneye başlarlar play-off yapmaya, Tom T. reis aldı kol gibi maaş kontratını da. Rubio'yu yönetebilirlerse ya da en kötü takasta karşılığında iyi birşey alırlarsa çok net olacaklar. Şutu olmayan ve sayıya gidemeyen PG devri artık bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar