Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 74-8 bitirirler neden olmasin da oyle bir sey olmasin ama. Da benim dileklerin tersi gerceklesir genelde, kirarlar bunlar canim bullsun rekorunu :( Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Hmm 9. Yenilgi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=YL3qJc1-SiE&feature AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 gençler tabi garbage calendar tanking manking dinlemiyor saldırıyor şu minnesota kadrosu brad stevensın elinde falan olsaydı şimdiden playoff yapmıştı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Spursu yendiler kaldi iki grizzles bir spurs. Egale ederler en kotu sanki. 70-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 71:9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 bu geceki maçı biri veriyo olsun da izleyek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 len gencoboylar, bilen yok mu kim veriyo ediyo maçı? ekşi'de de konu falan açmamışlar. çok ilginç. sonuçta tarihi maç. bugün warriors yenerse %90 rekor kırılacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 tv8dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 yok tv8 dallas clippers maçını veriyor, meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 http://global.nba.com/broadcaster-schedule/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 verilecek maçlar çok önceden belli oluyo ama şu maç için özel yayın hakkı satın almamak büyük mallık be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 İnternetten izlersin bir sekil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 curry'nin 3p sonunda attigi sayilmayan sut sonrasi spikerin 10sn sessiz kalisi superdi fgdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Vay be. Kirdilar artik cok buyuk bir surpriz olmazsa. Helal valla. Steve Kerr ve Curry de gercekten humble adamlar seviyorum. Steve Kerr'e gercekten ayri bir sempatim var. Zamaninda gercekten Jordan'in onu antrenmanlarda dovdugunu filan soylerlerdi. Jordan'a tanri gibi tapsak da kisilik olarak baya kalitesizlikleri var. Gerci ona o competitive nature u veren de oydu ya neyse. Alakasiz ama hakediyor bu adam. Kendi oynadigi takimin rekorunu kirdi. Ya da kiriyor diyelim. Yakisti bence. https://www.youtube.com/watch?v=s0e6npgMHJo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 72:9 Kaldi bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Son maç dengesiz Memphis'le, Conley ve Gasol olmadan bence ligin en dandik rosterlarından biriyle batıda playoff yapıyor herifler %50 üstü galibiyet oranıyla. Birkaç gün önceki maçta da göt zoruyla yendi GSW onları. GSW rekor peşinde, Memphis de Clippers ile eşleşme peşinde olacak. Memphis kalan 2 maçını kaybeder ve Dallas maçlarını alırsa 7. spota düşüp SAS ile de eşleşme ihtimalleri var. Memphis playofflarda biraz ümitli olmak için her türlü Portland'ı geçerek 5. olup Clippers ile eşleşmeye çalışacak, çok asılacaklar maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 70:50 ilk yari cok fena asiliyorlar :P 73-9 diyelim simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Curry 15/24 atış isabetiyle 46 sayı buldu daha üçüncu çeyrek sonunda. Adamın ikilik atışı yok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Rekor kiran takimin ve yildizinin umrumda olmayisi kotu. Ne maclarini izlemek istedim, ne yildizlarini merak ettim, recap videolarina bile zor dayaniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 curry'i ben de sevemedim ya eskiden böyle bi adam değildi zaten nası superstar oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Ezip gectiler ve rekor geldi. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Kobe son macinda 60 sayida lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Mamba out :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar