aente Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Malumunuz bir kaç saat sonra yeni seri Nexus'lar resmi olarak açıklanacak. Tam şu aralar HTC One M9 ya da kasmadan LG G4 için acaba mı derken, birden bu cihazların duyurulacağını hatırladım. 5X'i LG yapıyor yine, 6P'yi de Motorola yerine Huawei devraldı. 5X, gereksiz (bence) QHD çözünürlük kasmadığı ve pili (5X 2700mAh - 6P 3450mAh) daha uzun süre dayanması olası olduğundan ve de boyutu da bence ele daha uygun olduğundan sempatik geliyor. Çinli Hüveyi'ye karşı biraz ön yargılı olduğumdan da olabilir tabi. Almayı düşünen var mı? Carrierlarla anlaşmayıp sadece online satılacağına dair de bir şey okumuştum bu arada, TR'ye gelir mi bilemedim. Bekleme HTC m9 al geç mi yapsam, kışa kadar gelecek daha iyi bir şey var mı yoksa kaçırdığım?Bu 5X, tahmini fiyatı $379.99'dan başlayacakmış En taze gelen dedikoduya göre de özellikleri şu şekilde olacakmış,Bu da 6P, $499'dan başlayacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 1 apple in 2 google in yaptigi telefondan korkmam. beklenir. samsung'u salak gibi aldiktan sonra bunu ogrendim. :) ben bi blackberry venice bir de bunu bekliyorum ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bende m8'i yakında değiştiricem sıkıldım, nexus serisinden bir şey almak istiyorum amerigadan ama huwai mi hawai mi nedir ondan almaya çekiniyorum ya, lg'de biraz tırt gibi sonunda gibi m9s fln alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 huwaei gelmz trye gelirse lg gelir. g4 bariz daha iyi olur nexustan 1 2 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bence ikisi de gelmez tr'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Motorola Türkiye'de dağımtıcı bulamadığından gelemedi diye biliyorum. Huawei'nin dağıtımcısı var gelmesi yüksek olasılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 huawei türkiye distrubatoru dünyanın en kötü yönetime falan sahip olabilir huwaei p8 10 aydır falan gelicek sanırım trye, hep yakında :d lg nexus resmi gelmese bile paralel garanti olarak gelir en kötü piyasa paralel lg kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 motorolanında dist. yok mu zaten tr'de adamlar telefonu getirmediler sadece diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 yok moto şuan bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Lenovo getirtecek Motorola ürünlerini diye bir söylenti çıktı bir ara, ondan sonra ses kesildi. Teknoloji mağazalarında Motorola telefonlar yok hatta şu anda (Moto G falan). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 lenova getirirse fahiş fiyattan satar kendi telefonları gibi moto g yı bi firma getiriyordu bi ara ilk neslide motorola lenovaya falan satılınca yalan oldu snırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 moto'nun telefonları baya stil sahibi geliyordu bana, kullanasım vardı çok ama işte TR'de yoklar maalesef. kimse HTC ve Apple kadar kaliteli, premium hissiyat yaratan bir body üretemiyor maalesef. ama illa 3. bir opsiyon olacaksa LG olabilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Benim Nexus 5 ufak ufak teklemeye başladı zaten, güzel zamanlama oldu bu. 6P'nin Huawei'den geliyor olması kafa karıştırıyor sadece. gelsin bir mıncıklayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Nexus 5 bende de teklemeye başladı. Nexus 4 vardı bundan önce, onu babama vermiştim, o da saçmalıyor. Genelde 1-1.5 sene sonra çıkan yeni Android sürümüne kasınca, bu işler başlıyor. Telefonun çıktığı zamanki OS'yi kullanırsan, yağ gibi akıyor, çok güzel bir Android tecrübesi oluyor ama büyük updateler geldikçe saçmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 huwaei nexus baya baya güzel olmuş gibi duruyo ayrıca huwaeieie iyi marka neden merdiven altı çin markasıymıs gibi davranıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=Jc-LEG0T_4c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bir surface pro muadili de google'dan geldi hayırlı olsun ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 google çok nerd bi şirket ya, herkes işini yapıyor gidiyor, hiç bir show, sunum karizması falan yok das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 teknoloji firmalarinin tv yayinciligi icin alternatif bir platform sunmasi, ozellikle spor ve diger buyuk organizasyonlar icin cok kritik bir pazar doguruyor. istatistikler ve on screen grafiklerdeki yeni gelismeler icin 2020 olimpiyatlarina kadar buyuk bir gelisme koridoru var. tatli olaylar bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 6P fena görünmüyor, satar bu Nexus'larda epeyi bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 5X 'in specleri bu değildir inş, göz doldurmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 6p fena degil gibiydi ama ois koymamislar kameraya.. tum rakiplerinde var nerdeyse illa bir yerden uyuzluk olacak. fiyat cok iyi ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 US fiyatları hep çok iyi oluyor da, Türkiye'ye yine absürt fiyatlarla geleceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Tr ye gelmez gene bunlar.. Klasik google store satisi olur her sene oldugu gibi.. Hic goremedim desem yeri cevremde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Abi tek gelmeye Nexus 6ydı. O da Motorola olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar