Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Eski pati Isabella değil. İmgur'da denk geldim geçenlerde bu hikayeye. Az daha boş anıma gelse ağlatacaktı gibi. Uzun bir greentext, kemiksiz bir yarım saat alır ama fena koydu be abi. Duygusal bir anınızsa, ne bileyim yeni ayrılık vs yaşadıysanız falan aman diyeyim. Imgur yasaklı galiba da, yolunu biliyorsunuz. link: http://imgur.com/gallery/jNOru Greentextler, uzun bayağı 1 2 3 4 5 ve son Bu da bonus http://www.youtube.com/watch?v=HNY5zCbcIXU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Abi yeni bitirdim. çok ağır geldi. allah belanı versin. gözümden yaş süzüldü itiraf edicem. ayrıntılar fazla iyi. of daraldım yemin ediyorum. 8 sigara içmişim okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 üç beş kere baştan sona sondan başa scrolladım, olan biten şeylerin herkese aynı olamadığını düşündüm. böylelikle denkleşmemiş hislerin boşlukta farklı dolaştığını gördüm. best ever teşviklerine rağmen, hissedilen şey temelinde anlamsızdı. bu yüzden okuyamadım. birtakım romantikleri de öldürdüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 ben de okuyamadım, romantiklerden kimse kalmadı galiba. hızlıca scroll, anafikir yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 didnt read, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 neyini beğendiniz abi neye sigara yaktınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 betas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 o kadar sahte ki duygulanamadım .resmen fantezi yazmış adam başka bişi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 olm nasıl sahte yazmış ya bu mu sahte çok iidi, duygulandım :( bi molester man kadar olmasa da iidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Sahte tabi , bi tane fake yazi ve manken resmi koyacagina beraber resimlerini koyaymis. Ha bi de karisinin nasil hepsini yuttugunu fln. Anlatmis. assdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 abi adam bastaki pic unrelated demis bir de 4chane hayatinin askini ve kendi fotonu sen koyar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 özet geçin en son muzeye mi ne geldikleri kısma kadar okudum devamını yemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Hepsini okuyamadim tabi.Basindan sonundan parca parca. 6 sene once bende boyle dertlenip serzenmisim bayaa. : http://forum.paticik.com/read.php?15,4212936,4212936#msg-4212936 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Dynun said: abi adam bastaki pic unrelated demis bir de 4chane hayatinin askini ve kendi fotonu sen koyar mısın 4chanı bırak, buraya 2009 yılında koyduğum fotoğrafla 6 yıldır aralıksız dalga geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Oha asimetrik kasların üzerinden 6 yıl mı geçti? Vay anasını zaman su gibi vs vs Diğer taraftan onca dramaya rağmen argosun gerçek bir LORD gibi main accountla devam etmesi takdire şayan (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Lord_Argos said: Dynun said: abi adam bastaki pic unrelated demis bir de 4chane hayatinin askini ve kendi fotonu sen koyar mısın 4chanı bırak, buraya 2009 yılında koyduğum fotoğrafla 6 yıldır aralıksız dalga geçiliyor. sdffsdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Lord_Argos said: Dynun said: abi adam bastaki pic unrelated demis bir de 4chane hayatinin askini ve kendi fotonu sen koyar mısın 4chanı bırak, buraya 2009 yılında koyduğum fotoğrafla 6 yıldır aralıksız dalga geçiliyor. dasasdasdafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Lordum o senden kaynaklı biraz. Şimdi pati'ye bok atma. Örneğin: Yıl 2015 Steam'e cıplak resmini niye koyarsın .Adeta bir tinder tier. Info'da güzel http://steamcommunity.com/id/lordalpos Bu da bonus https://soundcloud.com/alpakkus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar