Kostok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 tank heal dps değil, bir oyuncuyu guardian healer şu bu olduğu için değil, adam gibi adam olduğu için, kişilikli olduğu için, oyunu oynamasını bildiği için partymize aldığımız guildimize aldığımız evimizi açtığımız bir oyun arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 eve online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Farmville2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 eve online demeye gelmistim. ama skill surelerine dayanabilirsen daha iyisi yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ballz online. quest olarak her quest son questmiş gibi. mesela npc zar atıyor 6 gelmezse ölüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Troll olarak anlasilmasin diye acikliyim, mmo dedigin dunyada bilmem kac kisi var iyi mi kotu mu bilmezsin. Mesela healar olarak alirsin gruba sonra kafa cikar ondan sonra friendse eklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Cidden eve online ı tarif etmişsin. Tabi öğrenmekten korkup oyunda farmer olmazsan. Diğer türlü tarif ettiğin şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Teknik olarak Guild Wars 2'de holy trinity yok ama aradığın gibi bir MMO mudur, bir şey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Destiny asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar