Kostok Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 tank heal dps değil, bir oyuncuyu guardian healer şu bu olduğu için değil, adam gibi adam olduğu için, kişilikli olduğu için, oyunu oynamasını bildiği için partymize aldığımız guildimize aldığımız evimizi açtığımız bir oyun arıyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
nienna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 eve online demeye gelmistim. ama skill surelerine dayanabilirsen daha iyisi yok o konuda.
Ren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 ballz online. quest olarak her quest son questmiş gibi. mesela npc zar atıyor 6 gelmezse ölüyorsun.
mardox Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Troll olarak anlasilmasin diye acikliyim, mmo dedigin dunyada bilmem kac kisi var iyi mi kotu mu bilmezsin. Mesela healar olarak alirsin gruba sonra kafa cikar ondan sonra friendse eklersin.
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Cidden eve online ı tarif etmişsin. Tabi öğrenmekten korkup oyunda farmer olmazsan. Diğer türlü tarif ettiğin şey.
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Teknik olarak Guild Wars 2'de holy trinity yok ama aradığın gibi bir MMO mudur, bir şey diyemem.
Öne çıkan mesajlar