chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 biraz araştırdım. bu iş karlı bir iş gibi görünüyor. kurmak için ne gibi koşulları ve kriterleri sağlamak gerekiyor? yasal izinler vs neler türkiyede? yapan var mı içinizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 1-2 m dolar lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ne için lazım o kadar para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 biraz daha arastir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 chrome senin olayın ne e ticaret falan? okuyorum okuyorum anlamıyorum merakta ediyorum ne iş yapıyor bu adam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 insaatci ya, kro muhendis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 inşaatçıyım abi ben. götüm biraz para görünce havaya kalktı. naapsam diye bakınıyorum. hayalim de mobil uygulamalar yazan bir şirket kurup dolar milyarderi olmak. yazılımla ilgiliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Pati'den illaki bu işlerden anlayan birileri çıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 shfds milyon dolar lazim degil. commerical yonelirsen ve baglantilarin varsa iyi para da var. gerci her sektor icin gecerli lan bu, nedense iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Datacentre'i kendim kurayim dersen yas is o. Gidip mevcut DC'lerden kabin kiralayim Virtual DC yaparsan o zaman az sermaye ile baslanir. Digerinde binanin ozel havalandirmasinin, klima sistemininin, yangin sondurme sistemlerinin falan olmasi gerekiyo. Turk Telekom'dan ya da diger saglayicilardan fiber alman gerekiyo. Isten anlayan eleman bulman gerekiyo ki. Ekipman alman gerekiyo ki sadece net scaler'a falan 100K para bayiliyosun. Uzayip gidiyo iste liste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Ha bi de diyelim ki bi sekilde yaptin, su anda da 100-200 tane dedicated sunucu musterin var. Kafadan aylik 20K TL elektrik faturasi demek bu. Masraf cikarmak bi yana, kazandiginin hepsi elektrik faturasina gidicek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 DGN'nin böyle DC kurmak isteyen kişilere sağladığı bazı imkanlar var. Onlarla bir görüş istersen. Hatta http://www.r10.net/datacenter/1428949-dgn-teknoloji-yeni-veri-merkezi-dgn-self.html şurada gerekli bilgi mevcut ama hala devam ediyor mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 olm baya ciddi sektörmüş lan bu araştırdım da biraz. di nin dediği gibi ama esas iş müşteri bulabilmekte. ufak ufak dükkanın deposuna malzeme yığıp hazır kurulmuş firmalara hardware hizmeti vermek başlangıç için en ucuz maliyetli ve en mantıklı metodmuş bu arada. ilgilenen varsa 4 saatte bunu öğrenebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 kolay bir iş değil, çok ciddi sermaye gerekiyor. küçük oyuncunun yapabileceği bir iş değil yani, gerek de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 azure'u var, ews'si var, google cloud'u var. Gerçi TR'de datacenterları yok ama bunlar varken de girilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar