Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 öklid sana takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 inceden işkillenmeye başladım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 a'dan ya f'ye çekmişsin ya da bc ye dik çekmişsin onu tam bilmiyorum ama yapman gereken bc nin orta noktasından bcye dik çekmek, nüans farkı. ki onu yapmana gerek yok zaten iki kenarın ortadan dik aldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 dsfdfd 16 http://i.imgur.com/PrFwBxs.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 claib şerefsizim aynısını yaptım önce olmadı, şimdi yine yaptım oldu geçtim levelı anlamadım sistemden mi oluyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 yaptığın hamle kesin kanıtlı olmalı. a'dan bc'ye inen şeyin orta noktadan geçtiği kanıtsız, f'den geçtiği ya da dik olduğu vesairesi bişeyi kanıtsız. şekil önemli değil, ispatlı hamleler önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Eğlenceliymiş bu ya, demin başladım 17'deyim. Ama 3-4 tanesinde altın madalya alamadım. 16'yı 5 hamleyle çözdüm mesela, gri verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 drall evet farkındayım ama cidden ilk yaptığım hamlelerden biri buydu ve olmadı belki nokta alırken pixel mi kaydırıyo ake napiyoruz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Cuce said: 22'nin imajı gözükmüyo bende ys sizde varmı ühühü biri bişi yapsın lan bi ss atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 eki eki ben de acilmiyo site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Cuce said: Cuce said: 22'nin imajı gözükmüyo bende ys sizde varmı ühühü biri bişi yapsın lan bi ss atın resim gitmiş ama açıklama yetiyo gibi. yetmiyo mu? ben gelemedim daha oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 e yapıyorum olmuyo... ne tarafında ypamam gerektiğini bilemiyorum hexagonu yoksa kolay sonuc cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Cüce senin için alelacele 22'ye geçtim gold toplamaya kasmadan da bende de açılmadı. Meh :/ Edit: Yalnız ilk denemede yaptım ki? En alt kenarı AB olacak altıgenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 yorumları açıp bir şeyler çıkartmaya çalışın madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 alla alla 23ü cüzmüş olmam gerkeiyo ama cözemedim diyo. alla alla a yı benin icine kondurup mid pointlerinden cmber cizip ordan dikle tangent alınca ikisnede olması lazım paralel olacağı için neden olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 23'e kasmadan geriyi toparlamaya başladım şimdi de, level 4'te normalde altınım olmasına rağmen "primitiflerle 3 hamlede çöz" kısmında takılı kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar