Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Doğru yer mi bilemedim. Yanlış yerse şimdiden özür dileyeyim http://euclidthegame.com geometri konusundaki temel bilgilerinizin sınırlarını iyi zorlayacak, hamlığınızı çözecek bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 4. levelı geçememem dışında çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ben 12'de çok pis takıldım ya. hiçbir şey yapamadım adeta. sonra kopya çekip geçtim, ama yine de anlamadım geri döncem sdfg 16ya geldim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 pay2win direk bulaşmayın :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 nerde pay2win anlamadım, donate ettiğinde kazandığın, onsuz yapamayacağın bir işlem mi veriyo ki sana oyunda ilerleyen seviyelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 okumayan çözemiyo ondandır. ben okudum 12ye geldim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Drall said: nerde pay2win anlamadım, donate ettiğinde kazandığın, onsuz yapamayacağın bir işlem mi veriyo ki sana oyunda ilerleyen seviyelerde? sakin olmalısın tıklamadım bile linke ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 ben de ince espri arıyorum. rus arkadaşlarının yanına gider misin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 öklid dick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Claiborne said: ben de ince espri arıyorum. rus arkadaşlarının yanına gider misin lütfen kardeş sen hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 15te iki bisector 1 perp. neden kabul etmiyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 açıortayların kesim noktasından bir kenara inen dikmeyi yarıçap kabul eden çember çizmen lazım edit: zaten öyle yapmışsın sanırım, bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 thenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 benim beynim durdu ya 17de tıkandım. ulan çok değil 3 sene evvel ağzını kırdım geometrinin. hafıza ne acaip bişey, kullanmadıkça hızla yokediyor her şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 16 daha ne istiyorsun allahsız http://i.imgur.com/R2lFz2f.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 ben beş hamlede yaptım 16yı, 4ü deniyim bi. 16'da 5 hamleyle iki kenarın orta noktalarını al, oralardan bulundukları kenarlara dik çek, kesişim noktasını merkez kabul eden çember çiz oluyo. çünkü çevrel çemberin merkezinden kenarlara inilen dikmeler kenarları iki eşit parçaya böler. senin yaptığın şeyden nereye vardığını anlamadım adeta. biri bana 12yi anlatsa ya. kopya çekerek yaptım ama yine de anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 13 le 16 aynı sekilde cözülüo işte. senın yaptığın görünüşte olmus proof yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Mühendis plebler akmış yine zerre bişey anlamadım geçmiş bizden öklid möklid pisagor sinüs kosinüs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Drall said: ben beş hamlede yaptım 16yı, 4ü deniyim bi. 16'da 5 hamleyle iki kenarın orta noktalarını al, oralardan bulundukları kenarlara dik çek, kesişim noktasını merkez kabul eden çember çiz oluyo. çünkü çevrel çemberin merkezinden kenarlara inilen dikmeler kenarları iki eşit parçaya böler. senin yaptığın şeyden nereye vardığını anlamadım adeta. biri bana 12yi anlatsa ya. kopya çekerek yaptım ama yine de anlamadım :( hatırladığım konuları 3-5 hamlede yapıyorum ama hatırlamadıklarımda böyle deneye deneye bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2015 50 sanırım. yandaki en iyiler listesinde isimlerin sonunda yazan sanırım levellar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 22'nin imajı gözükmüyo bende ys sizde varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Drall said: ben beş hamlede yaptım 16yı, 4ü deniyim bi. 16'da 5 hamleyle iki kenarın orta noktalarını al, oralardan bulundukları kenarlara dik çek, kesişim noktasını merkez kabul eden çember çiz oluyo. çünkü çevrel çemberin merkezinden kenarlara inilen dikmeler kenarları iki eşit parçaya böler. senin yaptığın şeyden nereye vardığını anlamadım adeta. biri bana 12yi anlatsa ya. kopya çekerek yaptım ama yine de anlamadım :( abi anlatılan şuysa olmuyo :S http://i.hizliresim.com/Po8bnd.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 16 http://www.imgim.com/ekranresmi2015-09-26135138.png oldu işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 olm bana bak taşak geçiyosanız kalbinizi kırarım :( ekranda gördüğüm şekil birebir aynı bende tamamlandı demiyo arkadaş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar