Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euclid: The Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğru yer mi bilemedim. Yanlış yerse şimdiden özür dileyeyim

http://euclidthegame.com

geometri konusundaki temel bilgilerinizin sınırlarını iyi zorlayacak, hamlığınızı çözecek bi oyun.
Mesaj tarihi:
ben 12'de çok pis takıldım ya. hiçbir şey yapamadım adeta. sonra kopya çekip geçtim, ama yine de anlamadım geri döncem sdfg
16ya geldim şimdi
Mesaj tarihi:
Drall said:

nerde pay2win anlamadım, donate ettiğinde kazandığın, onsuz yapamayacağın bir işlem mi veriyo ki sana oyunda ilerleyen seviyelerde?

sakin olmalısın tıklamadım bile linke ;)
Mesaj tarihi:

açıortayların kesim noktasından bir kenara inen dikmeyi yarıçap kabul eden çember çizmen lazım

edit: zaten öyle yapmışsın sanırım, bilemedim
Mesaj tarihi:
benim beynim durdu ya 17de tıkandım. ulan çok değil 3 sene evvel ağzını kırdım geometrinin. hafıza ne acaip bişey, kullanmadıkça hızla yokediyor her şeyi
Mesaj tarihi:
ben beş hamlede yaptım 16yı, 4ü deniyim bi.

16'da 5 hamleyle

iki kenarın orta noktalarını al, oralardan bulundukları kenarlara dik çek, kesişim noktasını merkez kabul eden çember çiz oluyo. çünkü çevrel çemberin merkezinden kenarlara inilen dikmeler kenarları iki eşit parçaya böler. senin yaptığın şeyden nereye vardığını anlamadım adeta.

biri bana 12yi anlatsa ya. kopya çekerek yaptım ama yine de anlamadım :(
Mesaj tarihi:
Drall said:

16'da 5 hamleyle

iki kenarın orta noktalarını al, oralardan bulundukları kenarlara dik çek, kesişim noktasını merkez kabul eden çember çiz oluyo. çünkü çevrel çemberin merkezinden kenarlara inilen dikmeler kenarları iki eşit parçaya böler. senin yaptığın şeyden nereye vardığını anlamadım adeta.

hatırladığım konuları 3-5 hamlede yapıyorum ama hatırlamadıklarımda böyle deneye deneye bir şeyler çıkarmaya çalışıyorum :D
Mesaj tarihi:
Drall said:

16'da 5 hamleyle

abi anlatılan şuysa olmuyo :S

http://i.hizliresim.com/Po8bnd.png

• Yeni Oluştur...