sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 benim gibi bayramları sevmeyen var mı? yani şimdi okul mokul yok da lisede tatil olduğu için bile sevinemiyordum, resmen bayramın geleceğini düşünmek bile allah affetsin enerjimi emiyor. ramazan bayramı bir nebze yine, oruçtan sonra tatlıya yumulmak ve kurban derdi de olmayınca keyifli olabiliyor ilk gün hariç ama kurban baya dert. kestiğimiz için bir köye gidiyoruz babamla ya da abimle genelde, inanılmaz ağır bir koku, midemi bulandırıyor, kıyafet mıyafet leş oluyor 2 gün koku çıkmıyor üstümden. gel o etle uğraş doğra yardımcı ol ana babaya falan derken komple yorgunluk. onla bitse iyi, git saçma sapan yüzüne bakmayan akrabaları ziyaret et mecburiyetten falan derken içim bayılıyor. bayramın son günü güzel rahat oluyor sadece, o kadar. tldr; bayram beni boğuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 işin komik tarafı herkesin çok eğleniyoruz taklidi yapması sdfsdf. niye milyonlarca kişi aynı anda mutlu olmak zorunda gibi davranıyoruz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kurban ne ya koylu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Kurban güzel şey. Oturup kesmeyecen tabii, gidip etiyle kuzu kavurmanı yapacan, suyuna ekmek bana bana yiyecen sonra. Oooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Yanlış alana topic açanı çok gördükte sen galiba yanlış foruma açtın. Burdaki insanların %99 u bu dediklerinden çok daha farklı bayram geçiriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 liseyi bitirince geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kurban bayramini iple çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bayram süper bir şey de bazı aileler çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 tembel bi halk tembel tembel tatil yapiyor. ha bi de maliyetini karsiladiktan sonra kaldirilmasi dusunulen kopru gecis ucreti bedava oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 aquila said: kurban ne ya koylu gibi. lan ben yazacaktım bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 abi birini tembellikle suçlamayı hiç anlamıyorum. imkanım olsa bir sahil kenarında ömrümü bir hamakta yatarak geçiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 demek ki tembelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ohh tatil mis gibi oyuna gömüleyim derken misafir geliyo içine ediyo. tanısam sıkıntı yok ama bayramdan bayrama görünüp bir de çok yakın akrabaymış gibi takılan gizemli insanlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Değişiyor ya bazı seneler seviyorum bazı seneler sevemiyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bizim aileye genelde bayramlarda gelmiştir ölüm, bir çok insanı, dedemi, anneanemi vs bu günlerde kaybettim. Pek sevilmez bizde de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 İçinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 birincisi, liselim forumda kız yok neyin rantını yapıyorsun BAYRAM BENİ BOĞUYOR BAYRAMDA HERKES MUTLU TAKLİDİ YAPIYOR BENCE ÇOK KOMİK OV YE diye ikincisi, eğer akrabalarla danaya girilmek istenmiyorsa bunun yerine kızılaya 500 lira + vekalet veriliyor fakire fukaraya dağıtıyorlar oturduğun yerden sevabını alıyorsun, sene 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TMcSxqiIgW4&feature=youtu.be üçüncüsü, BABAM KÖYE GÖTÜRÜYOR ET TAŞITTIRIYOR, ANNEMLE BABAM BENİ AKRABALARA GÖTÜRÜP EL ÖPTÜRÜYOR OFFF şeklindeki sorunlar lise ve ergenlik çağından sonra bitiyor, güzel günler görmen temennisiyle kardeşim, unutma e=mc2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 bayramda çok eğleniyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Tori said: birincisi, liselim forumda kız yok neyin rantını yapıyorsun BAYRAM BENİ BOĞUYOR BAYRAMDA HERKES MUTLU TAKLİDİ YAPIYOR BENCE ÇOK KOMİK OV YE diye ikincisi, eğer akrabalarla danaya girilmek istenmiyorsa bunun yerine kızılaya 500 lira + vekalet veriliyor fakire fukaraya dağıtıyorlar oturduğun yerden sevabını alıyorsun, sene 2015 http://www.youtube.com/watch?v=TMcSxqiIgW4&feature=youtu.be üçüncüsü, BABAM KÖYE GÖTÜRÜYOR ET TAŞITTIRIYOR, ANNEMLE BABAM BENİ AKRABALARA GÖTÜRÜP EL ÖPTÜRÜYOR OFFF şeklindeki sorunlar lise ve ergenlik çağından sonra bitiyor, güzel günler görmen temennisiyle kardeşim, unutma e=mc2 lel, bu kuulum ben nasıl laf çakıcam şimdi modası geçmedi mi yav? enerjine yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 lel, kuulum ben mainstream bir olaya nasıl rant yapıcam şimdi topici açan liseli ilk lafa üzülmüş kıyamams Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 erken yat biraz da kendini alıştır hadi haftaya açılıyor okullar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 of, hakkaten gereksiz çıktın sen ya. trollüyorsan fena değil, başardın ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 ben sefacanı emekli falan sanıyodum ya liseliymiş ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 kurban keserken önlük ya da eski kıyafetlerini giy işin bitince çıkar bi de duş al öyle 2 gün kokmazsın köylü karşim çok zekice bu planı uygula kafam basmıyorsa yardım almakta utanılacak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bayramda kızlar teklif ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar