Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramları sevmeyen

sefacaNBA

Öne çıkan mesajlar

benim gibi bayramları sevmeyen var mı? yani şimdi okul mokul yok da lisede tatil olduğu için bile sevinemiyordum, resmen bayramın geleceğini düşünmek bile allah affetsin enerjimi emiyor. ramazan bayramı bir nebze yine, oruçtan sonra tatlıya yumulmak ve kurban derdi de olmayınca keyifli olabiliyor ilk gün hariç ama kurban baya dert. kestiğimiz için bir köye gidiyoruz babamla ya da abimle genelde, inanılmaz ağır bir koku, midemi bulandırıyor, kıyafet mıyafet leş oluyor 2 gün koku çıkmıyor üstümden. gel o etle uğraş doğra yardımcı ol ana babaya falan derken komple yorgunluk. onla bitse iyi, git saçma sapan yüzüne bakmayan akrabaları ziyaret et mecburiyetten falan derken içim bayılıyor. bayramın son günü güzel rahat oluyor sadece, o kadar.

tldr; bayram beni boğuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi, liselim forumda kız yok neyin rantını yapıyorsun

BAYRAM BENİ BOĞUYOR

BAYRAMDA HERKES MUTLU TAKLİDİ YAPIYOR BENCE ÇOK KOMİK OV YE

diye

ikincisi, eğer akrabalarla danaya girilmek istenmiyorsa bunun yerine kızılaya 500 lira + vekalet veriliyor fakire fukaraya dağıtıyorlar oturduğun yerden sevabını alıyorsun, sene 2015
http://www.youtube.com/watch?v=TMcSxqiIgW4&feature=youtu.be

üçüncüsü, BABAM KÖYE GÖTÜRÜYOR ET TAŞITTIRIYOR, ANNEMLE BABAM BENİ AKRABALARA GÖTÜRÜP EL ÖPTÜRÜYOR OFFF şeklindeki sorunlar lise ve ergenlik çağından sonra bitiyor, güzel günler görmen temennisiyle kardeşim, unutma e=mc2
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

birincisi, liselim forumda kız yok neyin rantını yapıyorsun

BAYRAM BENİ BOĞUYOR

BAYRAMDA HERKES MUTLU TAKLİDİ YAPIYOR BENCE ÇOK KOMİK OV YE

diye

ikincisi, eğer akrabalarla danaya girilmek istenmiyorsa bunun yerine kızılaya 500 lira + vekalet veriliyor fakire fukaraya dağıtıyorlar oturduğun yerden sevabını alıyorsun, sene 2015
http://www.youtube.com/watch?v=TMcSxqiIgW4&feature=youtu.be

üçüncüsü, BABAM KÖYE GÖTÜRÜYOR ET TAŞITTIRIYOR, ANNEMLE BABAM BENİ AKRABALARA GÖTÜRÜP EL ÖPTÜRÜYOR OFFF şeklindeki sorunlar lise ve ergenlik çağından sonra bitiyor, güzel günler görmen temennisiyle kardeşim, unutma e=mc2

lel, bu kuulum ben nasıl laf çakıcam şimdi modası geçmedi mi yav? enerjine yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...