TooRan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ben arabamda genellikle beyzbol sopası bulundurmayı düsünürüm...Aynı islevi gorme sansı varmı?[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi? -???Evet... -Ne kemiği peki??? -???? (Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P ) -------------------------------------------------- Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden! --------------------------------------------------- Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 olumlu tabi....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 yeteeeeeeeer anladık güzel hikaye ama cidden yeteeer kaçyüzbininci oldu bu:hrr:[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor A fall into the ditch makes you wiser. beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir Member of AAL'05
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Haha ilk defa okuyorum iyiymiş baya...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Dungeon_Master, 23 Ocak 2005 01:07 tarihinde demiş ki: ilk defa aramaya inandım.. Sizde inanın.. +1[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Adam yukarı çıksaymış nolcakmış çok merak ettim :)[signature][hline]Coming Soon...
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Adam yukarıya çıksaydı o baldız durr test yapıyoduk biz diye ciyaklaması bişeyi değiştirmezdi yani =D Bu arada benim okuduğumda en son iki satır yoktu sonradan eklenmiş heralde bu itiraf.com da mı vardı neydi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kaç kere yazıldı ya ma defalarca okunulası bişi :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Goarth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bayaa eski bir konu ama hala tazeliğini koruyor :-)[signature][hline]
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 saçma abazan hikayesi bence garbage derim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 garbage ile ne alakasi war yani onu anlamdim her yazilanai garbage e atin diyosunuz ona da bi anlam weremedim yanii..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla benim işime yarayabilir bi gün başıma gelirse test testtesteron test testesteron diye sayıklarım kararı son anda veririm gibime gelior,bu arda bu tek aşamalı fealmmıymış 2. aşamada kayınpeder kapıdan gelıp oda bi fantazi sunmasın[signature][hline]Angelica
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 olabilir ya neler olmuyor...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe..
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 lol yannız adam allah allah diyip kızın üstüne çullansa babası mabası görmeden desene bitti kız :P[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ya arabasi olmasaydi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ilk kez paticikte görmüştüm bu fıkrayı ve bu fıkrayla çok kahkaha attırdım..güzel fıkraçç[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 süfer yaahhah koptum vallaha ben prezervatifi icat edenin te ...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: SoulCube, 23 Ocak 2005 17:07 tarihinde demiş ki: ben prezervatifi icat edenin te ... Bence yatip kalkip dua edelim yani :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 abi düşünsene o prezervatifin olmadıgını ne güzel hikayenin dewamını okurduk :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ya ben site değil o hikayenın dewamını istiyorum ama yaaa[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Acaba prezervatif cebinde olsaydı ve karakter de gidip cinsel ilişkiye girmeye yeltenseydi kızla kız kabul eder miydi??? :D yoksa planı acıklar mıydı hemen[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bu arada site manyakmış bence bazıları yazıştır ama yine de mükemmel!!! :D[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası...
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 farzedelm evlendiler baldızda bi damat adayı buldu bu sefer damat adayı için kim tester olucaktı yoksa abla kendini riske atıp damat adayınımı ayartmaya çalışıcaktı dahda fecisi ya damat adayı nefsine yenik düşerse asıl damadı gene kayınpedermi teslli edicekti ağlayarak sarılıp -sen hakkaten tam bizim aileye göreymişin eferim gel öpeyim boynuzlarındanmı diycekti kayınvalide bütün olacakları sezip yeni bi kız çoçuk için çalışmalaramı başlıycaktı.işin özü bu aile bu kafayla ailen baldızlarının hayatını söndürür damatlarda 2 ucu bklu bi nefis savaşıyla karşı karşıya kalır[signature][hline]Angelica
MagicGladiator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: vasortflam, 23 Ocak 2005 20:06 tarihinde demiş ki: Bu arada site manyakmış bence bazıları yazıştır ama yine de mükemmel!!! :D iyide hepsi yazış :lol:[signature][hline] Sözlük |~| Mail |~| Msn |~| Icq |~| Info
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 '' Bence bu hikaye kaçmasın '' görmeyenler görsün diye ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş ''
Öne çıkan mesajlar