Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arabanizda BULUNSUN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben arabamda genellikle beyzbol sopası bulundurmayı düsünürüm...Aynı islevi gorme sansı varmı?[signature][hline]-TooRan,bu kemik mi?
-???Evet...
-Ne kemiği peki???
-????
(Sinemada kız arkadaşım vücudumu tanıyor :P )
--------------------------------------------------
Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
---------------------------------------------------
Sıkıldık Tarih_Hastası'nın c/p lerinden!
Mesaj tarihi:
Adam yukarıya çıksaydı o baldız durr test yapıyoduk biz diye ciyaklaması bişeyi değiştirmezdi yani =D

Bu arada benim okuduğumda en son iki satır yoktu sonradan eklenmiş heralde bu itiraf.com da mı vardı neydi[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
kaç kere yazıldı ya
ma defalarca okunulası bişi :)[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Mesaj tarihi:
saçma abazan hikayesi bence garbage derim.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
garbage ile ne alakasi war yani onu anlamdim her yazilanai garbage e atin diyosunuz ona da bi anlam weremedim yanii..[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
valla benim işime yarayabilir bi gün başıma gelirse test testtesteron test testesteron diye sayıklarım kararı son anda veririm gibime gelior,bu arda bu tek aşamalı fealmmıymış 2. aşamada kayınpeder kapıdan gelıp oda bi fantazi sunmasın[signature][hline]Angelica
Mesaj tarihi:
olabilir ya neler olmuyor...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 23 Ocak 2005 17:07 tarihinde demiş ki:
ben prezervatifi icat edenin te ...

Bence yatip kalkip dua edelim yani :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
Acaba prezervatif cebinde olsaydı ve karakter de gidip cinsel ilişkiye girmeye yeltenseydi kızla kız kabul eder miydi??? :D yoksa planı acıklar mıydı hemen[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Mesaj tarihi:
farzedelm evlendiler baldızda bi damat adayı buldu bu sefer damat adayı için kim tester olucaktı yoksa abla kendini riske atıp damat adayınımı ayartmaya çalışıcaktı dahda fecisi ya damat adayı nefsine yenik düşerse asıl damadı gene kayınpedermi teslli edicekti ağlayarak sarılıp
-sen hakkaten tam bizim aileye göreymişin eferim gel öpeyim boynuzlarındanmı diycekti kayınvalide bütün olacakları sezip yeni bi kız çoçuk için çalışmalaramı başlıycaktı.işin özü bu aile bu kafayla ailen baldızlarının hayatını söndürür damatlarda 2 ucu bklu bi nefis savaşıyla karşı karşıya kalır[signature][hline]Angelica
  • Yeni Oluştur...