LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Set şundan; Kutusu hiç açılmadı jelatinli duruyor öyle elimde Fiyat : 200tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 En sagda elmalili hamdi yazir in kuran meali de hediye sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bu arada steam bakiyesi / cs:go skinleriyle takas olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Bunlarda tr altyazı ya da seslendirme olmuyor bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Altyazı sonradan eklenir gibi ya, eklenemiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Altyazı eklenir niye eklenmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Altyazı nerden ekleyeceksiniz Blu-Ray'e? PS: Extended izlememiş varsa, kesinlikle alsın bu seti, BLURAY bambaşka oluyor düzgün bir sistemle izlerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 google a 'how to ....' yazınca çıkıyor bir sürü rehber ama detaylı bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 bi gün extended maratonu yapmıştım da arayla irlikte 9 saat falan sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Arayla beraber 12-13 olması lazım ya, theatrical maratonu sığar anca 9 saate. PC'de izlerseniz (veya bluray writerınız varsa ve birer kopya yapmayı göze alırsanız) eklenir de, evdeki home theater'a takıp izleyecem derseniz hemen hemen imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Onu diyom işte ben. Şu satılan set ile bişey ekleyemezsiniz. Anca PC'de izlerken overwrite yaparsınız karman çorman olur. Ayrıca extended yukarda da dendiği gibi 12 küsür saat totalde. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 ingilizce izleyecek biri alsın sıkıntı yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bunun Türkçe alt yazılısını bulmak lazım aslında bu arada 12-13 saat cidden ne var o kadar merak ettim. DareJedi Selamlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Esh said: bi gün extended maratonu yapmıştım da arayla irlikte 9 saat falan sürdü extended 11 saat saf filmler sürüyor lan hsadufhdasuh. ya zaman algın bozuk, ya atlaya atlaya izledin filmleri, ya extended diil :D hatta normal versiyon bile 9 saat sürer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Torrent ripleri 2.5 saatti diye hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Yok mu almak isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Ben Lord Argos'un sattığını almıştım zamanında set on numara fiyat gayet iyi alıcı çıkar elbet ama sabır gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2015 Fiyat 180TL ye çektim gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 150Tl yaptım fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 hediye satılmaz ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar