Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Şimdi şöyle bir problemim var normal bir telefon görüşmesi yaparken arkadan sanki başka birini arıyormuşumda o tel çalıyormuş gibi ses geliyor, normal düzeyinden daha kısık ama duyabiliyorum yani normal beeep beeep ararken duyduğunuz ses, konuşma esnasında cidden can sıkıyor. Hani dinleme falan sanmıyorum zaten dinlenecek bir görüşmemde yok fakat donanımsal mıdır diye düşünmeye başladım, telefon htc desire 500. Böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce ya da konu hakkında bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Dinlenme olduğunu niye sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 ne bileyim saçma sapan amatör uygulamalar var meraklıda bir çevrem var. sanmıyorumda insanın aklına geliyor. e mantıklı olarak düşününce donanımsal olmasıda saçma bilemedim. dinleme olsa aşırı amatör bir şey, paralel olarak 2. bağlantıdan(mümkün mü bilmiyorum) başka bir numarayı arıyor olması lazım, ki onlarda açmıyor sanırım ahah. fabrika ayarlarına vs dönsem düzelir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 MIT yapmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Halüsinasyon, doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Lectre said: telefon htc desire 500. Böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce ya da konu hakkında bilgisi olan? +1 benim de var bir HTC aynı sorunu yaşıyorum ben de fakat her zaman değil her on görüşmeden birinde ya da ikisinde yaşıyorum bu durumu donanımsal olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 takip de ediyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 vivavale said: Lectre said: telefon htc desire 500. Böyle bir sorun yaşayan var mı daha önce ya da konu hakkında bilgisi olan? +1 benim de var bir HTC aynı sorunu yaşıyorum ben de fakat her zaman değil her on görüşmeden birinde ya da ikisinde yaşıyorum bu durumu donanımsal olabilir bundandır yüksek ihtimal o zaman. değiştiresim var teli ama gidip 2.5k bayılmak istemiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar