sQu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Arkadaşlar, konu başlığında belirttiğim gibi wow yada herhangi başka bir oyun için wtfast advanced kullanan var mı ? Bir kaç şey sormak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 ttnet kullanırken kullanıyordum eskiden. soruyu açığa sorarsan cevap alma ihtimalin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Taiwan'da bir servera kaç ping aliniyor onu soracağım yada mümkünse denemek için isteyeceğim :) Çinlilerin Dolpin diye iyi bir vpnini kullaniyorum ama bazı arkadaşlarım wtfast avrupa için daha iyi dedi de, almadan önce bi denemek istiyorum. 10$ olmuş ve trial yok ^^; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 oha adam çin vpn'i kullanıyor cesarete bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 3kg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 bende free versiyonu var öyle girip kullanıyorum eski müşterisiydim diye vermiş sanırım, single connection atıyor işte eksisi oymuş. ama taiwanı bilemem, wowda -10 ms csgoda +25 ms gözlemlediğim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 free herkese veriliyor artik da tek connection oldugu icin bi ise yaramiyor. O yüzden advanced lazim denemek icin, 10$ bayilmak istemiyorum iki kisinin lafi yüzünden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar