spompas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Herhangi birimde calışan birilerini arıyorum. teknik servis ile ilgili bir problemim var bilgi alacagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 teyzem var orda çaycı söyle tuberkçim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 mart ayında garantiye laptop yolladım genel merkeze gitmiş genel merkez teknik servise ordan oraya derken laptop kayıp. barzo gibi kapı pencere indirmeye gitmeden yetkili bi abiye ulaşmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kayıpsa daha iyi ben olsam hiç aramazdım 45 sonra gelmezse sana yeni laptop göndermek mecburiyetindeler. oh zaten mart ayından beri kayıp o zaman yeni laptop talep et itiraz edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 değişim iste aynen evet, genel merkezini ara göndersinler. elinde belgedir vs vardır umarım verdiğine dair. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 elimde ups in kargo teslimat belgesi var kimden nasıl ne isteyecegim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 birde verdiğim ürün satışta değil denk i yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kargoyla salatalık göndermediğini kim nerden bilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 cihazın seri numarasını verip servis kodu verdiler bana onlarda var seri no neyin ne oldugunu biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yani teknik servise verdiğine dair bir kayıt numarası vs olsa iyi olabilirdi. yani net olarak söyleyemem ama direk lenovonun tr merkezini ya da distrübütör mü artık servisi mi arayıp yetkili birine durumu izah etmen gerekiyor, dengi bir ürün verirler aynısı yoksa stoklarında, kimi arayacağın konusunda biri daha tatmin edici bir cevap verir. http://shop.lenovo.com/tr/tr/services-warranty/?menu-id=servisle_%C4%B0lgili_konular_%C4%B0%C3%A7in_bilgi_%C4%B0leti%C5%9Fim şuradan başla işte, max 1 gün uğraşırsın gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 sikayetimvara patlat hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 spompas said: cihazın seri numarasını verip servis kodu verdiler bana onlarda var seri no neyin ne oldugunu biliyorlar Ara direk temas kur, yeni laptop talep et aynı veya benzer değil üst model ürün gönderirler. Yani direk yeni laptop söyle eskisini hiç isteme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 twitterdan yaz direk, şikayetvardan da hızlı çözülür, onlar sana ulaşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar