Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Nereye Gidiyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi yaşlananların yerine genç nüfus gelmiyor buraya, ondan bu konular dönüyor. gelse de barınamıyor barındırmıyoruz ahah. aslında birbirini seven veya sevmeyenlere rağmen güzel bi aileyiz lan biz. sçs all

Ben ciddi ciddi seviyorum bu ekibi. Neredeyse HEPİNİZİ görselsiz tanıyorum ama tanıyorum aile sorunlarınızı, işinizi, siyasete bakışınızı, eşcinsellik, tekeşlilik, futbol, film, mizah konularında fikirlerinizi biliyorum - ben yıllardır ayni işe gidip geldiğim işarkadaşlarımı bilmiyorum bu kadar.

Elbette kapalı çevrim olduk.

Ben hep büyüktüm, şimdi herkes büyük ben yaşlı oldum. Seviyorum burayı, keşke ban yiyen tayfa da geri dönse.
Mesaj tarihi:
Ben de üni zamanı gelmiştim, 4 5 hesabım banlandı herhalde, bu iyi dayandı 3 seneyi deviricek yakınd :D. sir diye biri vardı ne kavga dönüyodu ya gündem yokken konu dışında...
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Bence Paticiğin ASIL evrildiği, yeni kimliğini bulduğu dönem Gezi süreciydi. Başka Level'a atladık topluca.

ulan benim bile en baba dönemlerimdi.
o dönemde banlıydım anasını satayım. hep birlikte yan yana,omuz omuza kim bilir ne gazlar,ne sular yedik?ne sloganlar attık.
vay arkadaş!
Mesaj tarihi:
yanlış anlaşılmasın da, mescit takımı gibi ama çok çakmasın diye sanki araya 1-2 kız ismi de serpiştirilmiş. çorap kokusu buraya kadar geldi. : )
  • Yeni Oluştur...