Marty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 hersey iyi guzel de, di ve roketadami niye oldurdun 30 senede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Kederden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 onu bunu bilmem ama bundan 30 sene sonra kuddisi hala burada olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Fransuxa said: abi yaşlananların yerine genç nüfus gelmiyor buraya, ondan bu konular dönüyor. gelse de barınamıyor barındırmıyoruz ahah. aslında birbirini seven veya sevmeyenlere rağmen güzel bi aileyiz lan biz. sçs all Ben ciddi ciddi seviyorum bu ekibi. Neredeyse HEPİNİZİ görselsiz tanıyorum ama tanıyorum aile sorunlarınızı, işinizi, siyasete bakışınızı, eşcinsellik, tekeşlilik, futbol, film, mizah konularında fikirlerinizi biliyorum - ben yıllardır ayni işe gidip geldiğim işarkadaşlarımı bilmiyorum bu kadar. Elbette kapalı çevrim olduk. Ben hep büyüktüm, şimdi herkes büyük ben yaşlı oldum. Seviyorum burayı, keşke ban yiyen tayfa da geri dönse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 futboldan banlıyım ben de. Niye banlandım ne ara ne yazmışım hatırlamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Di'nin ölmesi çok sürmez. Demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yalnız şimdi baktım da, ulan 12-14 yaşımızdaymışız ilk katıldığımızda ahhhhaahhhaa Şimdi şuraya o yaşta biri gelse, 5dk dayanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ben de üni zamanı gelmiştim, 4 5 hesabım banlandı herhalde, bu iyi dayandı 3 seneyi deviricek yakınd :D. sir diye biri vardı ne kavga dönüyodu ya gündem yokken konu dışında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Bence Paticiğin ASIL evrildiği, yeni kimliğini bulduğu dönem Gezi süreciydi. Başka Level'a atladık topluca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yanliz roket ile di yi aninda öldürmüs op (allah gecinden versin). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 sana bişi olmasın beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kimeseye bisi olmasin. mutlu huzurlu bir hayat yasayalim. ha türkiye kosullarinda biraz zor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Oteki tarafa gidiciler listesinde onde ben varim kaptirmam :D 40 filan derdiniz olmaz en azindan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 totemic said: onu bunu bilmem ama bundan 30 sene sonra kuddisi hala burada olur.. ölmezsem olurum. belki de olmam. kim bilir? belki paticik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 sostizm said: Bence Paticiğin ASIL evrildiği, yeni kimliğini bulduğu dönem Gezi süreciydi. Başka Level'a atladık topluca. ulan benim bile en baba dönemlerimdi. o dönemde banlıydım anasını satayım. hep birlikte yan yana,omuz omuza kim bilir ne gazlar,ne sular yedik?ne sloganlar attık. vay arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 deep paticik ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 öğrenmen için katılman gerekir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 tabi katılınca ayrılmak diye bir şey de olmaz nihohohohaha. işte öyle bir şeydir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 12 ayda bir psa baktırın. Ayrıca parmak ile prostat muayenesinden kaçmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 yanlış anlaşılmasın da, mescit takımı gibi ama çok çakmasın diye sanki araya 1-2 kız ismi de serpiştirilmiş. çorap kokusu buraya kadar geldi. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Seru said: derdini silkeyim. pati kapansa ne olacak merak diyorum sana şu an. büyük boşluğa düşer intihar ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 evet. itiraf ediyorum. biz paticikten çok iyi anlaşan 3 kız,14 erkek cemaatçiyiz. mescite,camiye,alışverişe,birahaneye hep birlikte gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 imzanda burcu'dan sonra bi satır atlayıp, masa'dan önce bir boşluk bırakmışsın; bunun bir anlamı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kadro efsaneymiş. ne kadar ödüyoruz katılmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 bir çiçek vermen yetiyormuş, apo ile perinçek'in fotoğrafındaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar