Llama Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 artık içerik izliyemez oldum bir çözümü yok mudur bunun chrome://flags/ dan bakıyorum "NPAPI'yi etkinleştir" diyor internette ama benim bu sayfa açılınca bu kısım yok. ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 npapi kalkmış galiba ordan.önceden ordan yapmıştım ama şimdi bulamadım.chrome silverlight desteğini kaldıracaktı, onla alakalıdır belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 To make browsing with Chrome safer, faster, and more stable, we stopped allowing NPAPI plugins on September 1, 2015. roadmap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Silverlight ile icerik saglayan yeto siteler kaldimi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 reyou said: Silverlight ile icerik saglayan yeto siteler kaldimi ya. netflix (hala kullaniyor mu kontrol etmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 npapi nisan 2015 te rev42 de default olarak kalkmisti zaten de optionsdan override edebiliyordun. sonra (sonbaharda) onu da kapatacaklardi. kapattilar mi? chrome://flags/#enable-npapi ile aciyordun. direk acilmazsa listeden bulup enable diyordun, tamamen kaldirmislar mi? sceneklerde var mi? eger yoksa hakkaten dediklerini yaparak gecici override i da kaldirmislar demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 evet tamamen kaldırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Silverlight kullanan siteler kucaga geldi , edge de desteklemeyecek silverlighti , firefox ve operada calisiyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar