atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bLackcha0s said: izmit outlet center da altınyıldız da 3 takım 3 gömlek 750 tela Lacoste marka 2 gömlek aldım 700tl tuttu, bileydim böyle şeyler oldugunu boşa almazdım aasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yün oranı ne kadar düşerse o kadar ürünü ucuzlatabiliyorlar sanırım. %25 yün iyimiş, daha uzun gider. Benim baktım %50 yün oxford dokuma, kesin 3 ay sonra garantiye gidicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Polyester urunu bedava verseler almam, polyester - yum karisimi urunde yun % 60 dan fazla olmali ki alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Altin yildizi centone ucuz satiyor. Anlayamadim bi dalga varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 altınyıldız kumaş markası. firma bunu alıp kesip biçip satıyor. centone kesince 200 lira oluyor tween kesince 500. Aradaki fiyat farkı işçilik ve design. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ya simdi polyester alinmaz diye bisi yok. Orani onemli. Sonucta 150s-180s kumasin da gunluk kullanimda pic olabilecegini unutmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ben hep 100% ipek aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ben de tek cekete 500 verdim amk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Fakirler toplanmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 di said: benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. Xaenin said: Fakirler toplanmış yine. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ballz or no ballz görücez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ginaly said: susurluk festiva outlette 140 TL fabrika takım. bu bayram yine mahşer alanı gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 elesso said: di said: benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. Xaenin said: Fakirler toplanmış yine. 8-) Adskjfhsdf görmemiştim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Benjani fenerli diye banlamak icin kilif uydurdular abi. Siz de hemen tufaya geliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Duymadım etmedim demeyin demiş, geçmiş olsun Xae bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Lord_Argos said: Fabrika Network'un markası olduğu için ben hiçte kalitesiz bulmuyorum. Fabrika Network'ün markası değil, ikisi de Boyner'in altında Aymarka'ya bağlı, ikisi de son derece kalitesiz. Network aynı boku daha pahalıya itelediği için, bir de "OOO BEYMEN DE BOYNER'İN NETWORK DE BOYNER'İN O ZAMAN KESİN KALİTEDİR" düşüncesiyle insanlar satın alıyor. Takım elbise alacaksanız azıcık daha biriktirin adam akıllı alın derim, nacizane tavsiyemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Hangi marka mesela? Ben beymende sordum gecen. 50%indirimli 4k mi ne dediler. Bir de cok tipsizdi. Ramsey filan da var o da iyidir diye biliyorum ama onun da genc isi modeli az. Baba takim elbiswcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LanzaDelRelampago Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ayrıca gençler takım elbise alınmaz, özel diktirilir. PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Damat tween indirimlerini bekleyin iste. Bazen %40+20 falan yapiyolar vip karta. Kesimi olsun kumasi olsun standartin bi tik ustu bana kalirsa. Gidip zegnadan kenzodan takim alacak para yoksa bizim yerlilerin iyilerine yonelebirainiz. Ha yaptiginiz is, kiyafete ozen gosterilecek bi is degilse bile cildinizi 150s ile koruyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Damat network ten kotu degil mi? Network bi tik ustu diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 abi damat tween takımla işe gidilmez ya. anca düğüne gidilir asds 500 lira altı takım alınabilen belli markalar var zaten; fabrika network (indiridmeyken) beymen business(buda boynerin normal beymenle alakası yok sanırım) kığılı (kesimler baba işi çok) ramsey (bundan hiç almadım) efor (kesimler çok totoş olabiliyor) sarar daha üstünü bilmiyorum... fabrika ve network 2-3 sene önce çok iyiydi kesimi kumaşı kalitesi vs. sonrasında boynerlerin bunlara abanmasıyla fiyatlar düştü, kalitede düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Xaenin said: Fakirler toplanmış yine. Küçükken bulunduğum semtte kapıcı çocukları ile arkadaş olurdum. İlginç olansa, kapıcı çocukları birbirlerini "kapıcı" diye aşağılarlardı. Halbu ki lafı söyleyende, lafı alanda kapıcı çocuğuydu. Çocukluğuma döndürdün beni Xaenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 ben takım almayı sevmiyorum ya pantulla ceketi ayrı ayrı alip kombinliyorum kafama gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar