Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Foruma'da yayayım benim gibi her gün takım elbise giyen birileri varsa ilgisini çekebilir. Dün Aqua Florya avm Fabrika mağazasına girdim bi takım alıp çıkıcaktım ama kampanya varmış ve 2. takım 99 TL'ye geliyormuş. Bende üç takım ayırtırıp 2 sini yarın almak için oradan ayrıldım. Az evvel aynı mağazadan aradılar yeni bir kampanya sayesinde 3 takım elbise 600 TL 'ye geldiğini ve istediğiniz kadar arkadaşınızı getirebileceğimi belirttiler. AVM Adresi: Yeşilköy Halkalı Cad. No:93, Bakırköy/İstanbul Fabrika Tel: 663 10 83 Not 1: Mağazaya özel olabilir, araştırmadım ama şuanda geçerli akşam takımlarımı almaya gidicem. Not 2: Oraya gittiğinizde, Alp Bey'den bu bilgiyi aldım derseniz daha da yardımcı olacaklardır. Not 3: Bu arada benim seçtiklerim trend, dar paça ve fit kesim takım elbiselerdi. Her çeşit var diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 2 tane 500'e almıştım geçen ay carrouseldeki mağazadan bu kampanya olsaydı daha iyiymiş. ya pantolonların kesimler çok dar genelde, benim gibi koca totolu kalın bacaklı adamlarda çok iyi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 koşun fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ahahaha slk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bu arada bu takımların tanesine normal zamanda 500-600 verenin aklına şaşayım çabuk eskiyor baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Abi zaten kalitesiz kumaştan üretilmiş takımlara indirim yapıyorlar lel. Normal eskimesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 dar paca takim elbise ne lan portekizli futbolcu musun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/100620140851252296119_3.jpg koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 fabrika ne, fakir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 +1 Üstteki tam köylü. Bu eskime hedesi kaliteden ziyade içeriğinden. İçeriği ne kadar yün olursa o kadar hızlı eskir takım elbiseleriniz. Eğer uzun süre giymek istiyorsan %100 polyester al ölene kadar giy, ama önce kanserden ölmezsen. Yün oranı ne kadar yüksekse kumaşı o kadar güzel görünür, hava alır ama aynı zamanda takım elbisenin ömrünü kısalır.. Fabrika Network'un markası olduğu için ben hiçte kalitesiz bulmuyorum. Yün oranları yüksek olduğu için ürünlerin eskimesi hızlı oluyor. Seçiminizi ona göre yapın. Business serisi fit olan ve dar paça takım elbiseler şuanda trend zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 bilmeyen, ciddiye alan falan olur diye yazayim. polyester falan almayin. icinde can verirsiniz. %100 polyester zaten yoktur da, icinde ne kadar polyester varsa o kadar kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 benjani said: fabrika ne, fakir misiniz Bu mesajimdan sonra bu ve turevi turevi mesaj atan herkesi Pazar Alani'ndan suresiz banliyorum. Duymadim etmedim demeyin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 susurluk festiva outlette 140 TL fabrika takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 polyester konusuna ben de katılamayacağım. temizliği, kalıbı yada rengi daha canlı görünebilir ama kendinize pvc kasa yaptırmışsınız gibi düşünebilirsiniz. öyle bir bunaltır durduk yere, niye bunalıyorum lan ben diye kalmanız olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Takım elbise alıcaksanız zaten yenibosna güneşliye gideceksin avm den takım mı alınır hıamm.Gidecen direk imalathaneden halka satış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 takım elbiseyi memur ruhuyla giydiğimiz için çabuk eskiyor http://www.ayakligazete.com/application/admin/assets/media/jqueryFileUploader/server/php/files/0196.jpg şöle törenlerde ayakta duracağın ortamlarda giyeceksin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 izmit outlet center da altınyıldız da 3 takım 3 gömlek 750 tela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 YKM'de altınyıldız'ın tüm nano serileri 130-150 TL arası. Madem yazılmış, ben de yazayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 guncel said: takım elbiseyi memur ruhuyla giydiğimiz için çabuk eskiyor http://www.ayakligazete.com/application/admin/assets/media/jqueryFileUploader/server/php/files/0196.jpg şöle törenlerde ayakta duracağın ortamlarda giyeceksin sadece abi bunlar düğünlük takım... işe böyle mi gidek asdsf serviste otururken eskiyor, masanın altına sürtünüyor otururken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 işte memur zihniyetini o yüzden yazdım oturarak iş yapan bir insana yünlü kumaş pantolon giydirilmemesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 O altınmod olmasın, çünkü internet sitesinde hiçbir altınyıldız takım elbise satılmıyor. Ama eğer doğruysa ve trend ürünlerse fiyatı gayet uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Üşenmedim, çektim senin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Fazla ucuz ya. Dikisi falan sikintili olabilir. Ama memur adama iyi iste , giy giy kuru temizlemeye ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Yok abi bi sıkıntısı felan =)) Ben çok dikkat ederim öyle şeylere. Niye takıldınız o kadar euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 benim yeni aldıklarım da nano oxford kumaş diyorlar terletmiyor inanılmaz rahat. %50 polyester %25 yün geri kalanını bilmiyorum :) o olaya dikkat edeceksin aslında fiyatlarda mesela ucuzsa bil ki polyester ağırlıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar