Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Boyner'den 15 gün önce 379 TL'den %25 indirimle 280 TL'ye aldım, hiç giymedim. Kutusunda orjinal aparatları ile. Numarası olmadığı için isteyen arkadaşlar olursa buradan vereceğim. Garantili, Faturalı. 42,5 Numara. http://www.skechers.com.tr/satin-al/erkek-kosu-ayakkabisi/go-meb-speed-3-54000-bkgr http://www.skechers.com.tr/Filez/UrunListe/54000_BKGR.jpg http://www.skechers.com.tr/Filez/UrunDetayResimleri/54000_BKGR_C.jpg http://www.skechers.com.tr/Filez/UrunDetayResimleri/54000_BKGR_D.jpg Detaylar: [list][*]Skechers GOmeb Speed 3™ 2014 Boston ödülünü kazanan ayakkabı! [*]Bağımsız dairesel GOimpuls sensörleri daha hassas bir esneklik sunarak eşsiz koşuş deneyimi sağlar [*]M-Strike dizaynı Orta-ayak vuruşunu destekler hafif, ekstra metaryal yok, ekstra ağrılık yok, hiçbir şey seni yavaşlatamaz [*]Ayağın doğal pozisyonuna uygun 4mm topuk kesimi [*]Neredeyse dikişsiz örgü kumaş üst kısım [*]Geliştirilmiş dayanıklı katmanlar ile kalın görünüm [*]Resalyte™ orta tabanResalyte™ orta taban: Tescilli hafif orta taban teknolojisi darbe etkisini azaltmaya yardımcı olur [*]Dupont Hytrel™ orta tabanda sağlamlığı destekler ve güvenli bir koşu sağlar [*]Dikişsiz mikro fiber iç astar konforu arttırır [*]Ağırlık:201 gr ( 42.5 numara erkek ayakkabısı esas alınmıştır) [*]14mm ön ayak , 18mm topuk uzunluğu [/list] Detaylar: [list][*]Daha doğal uyum için geliştirilmiş geniş burun ve konfor [*]Neredeyse ağırlıksız baskılı örgü kumaş ve sentetik üst yüzey [*]Yanda kalın S logo detayı [*]Önden bağcık ile desteklenmiş gözenekler [/list] 225 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İade niye almadılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İade zamanı geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 iade süresi 30 gün daha dün boynerden aldığım nike ayakkabıları verdim bana hediye çeki verdiler bayaramlık hediye aldım millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 daha da olmazsa ucunu aşındır sadece salonda giydim de ama aşınma oldu de incelemeye gitsin 15 günde geri geliyor hediye çeki veriyorlar bedelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Abi o senin dediğin hediye çeki. Bana cash lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 hediye çekiyle bişey alıp onu iade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Iade sure 30 gun iste daha ne olsun ? Git parani iade al ucuza burada satmaya calisacagina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 İsteyen olursa PM atsın, alıcı çıkmazsa iade ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 iade et, hediye çekini sat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 giyilmiş ayakkabı direk. hiç giymedim yalanlarını çok gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 iyimiş aslında da, ayakkabı bu denemeden alınmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 madem cash lazım 150 ateşlerim. kargo da benden olsun alıcı ödemeli yollarsın eğer teklifimi kabul edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 inanmayın beyler, cuma namazından almış arkadaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 mantarlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar