Komutan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=mqoq6SCciJQ Bernard Cornwell'in Saxon Tales isimli serisinden uyarlama. Kitaplar iyidir, dokuzuncu kitap birkaç hafta sonra çıkacak. Potansiyel olarak Vikings düzeyine ulaşabilir. İlk kitap -ve büyük ihtimalle ilk sezon- Ragnar'ın oğullarının Britanya Adaları'nı fethetmeye çalıştıkları dönemde başlıyor. Fakat bunda olaylara Vikinglerden ziyade Saxonların açısından bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 İlk bölüm yeterince iyiydi. Vikings seviyesine ulaşır mı henüz emin değilim. Ama en azından Bastard Executioner'dan çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 bernardın kitapları MUHTEŞEM oluyo lan. ben bunu nasıl duymamışım bilmiyorum ya. teşekkürler baya sevindim şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 koylu saksonlar yedi gene dayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Bu dizideki karakterlerin kim olduğunu tam anlayamadım, sanırım tarihi karakterler değiller? Genç Ragnar, Earl Ragnar'ın oğlu sanırım ama Earl Ragnar da Lothbrok olan Ragnar değil galiba. Zira Lothbrok'un ne Ragnar diye bir oğlu ne de Thyra diye bir kızı var. Ravn kim bu arada? Ubbe kim? Lothbrok'un Ubbe diye bir oğlu vardı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Uhtred ve onu yanına alan Ragnar ve ailesi tamamen kurgusal karakterler. Ravn Ragnar'ın babası. Ubba ise Ragnar Lothbrok'un oğlu ve gerçek. Kitapta yanında kardeşleri Ivar ve Halfdan da vardı ama dizide herhalde çok fazla karakter olmasın diye onlardan bahsedilmiyor. Gerçi yanındaki tipler arasında onların da olduğu varsayılabilir. Uhtred'in babası değil ama onun yanında çarpışan iki kral da gerçek tarihi karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 izlenilir. biraz ingiliz dizisi durgunlugu can sikiyor. o duragan kisimlarda 5sn ileri alin, bisi kacirmazsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 dün gece izledim ilk bölümü fena değildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 3. bolumu de cikmis bunun, karakterler Vikings'deki gibi cok suslu karizma 10 vs seklinde degil burda daha sade dizi ama guzel yani izleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 dördüncü ve beşinci bölüm MUHTEŞEM bence. yani kendimi direk romanların içinde hissediyorum gerçekten. god bless cornwell. o kadar iyi geldi ki şu dizi. çok çok iyi gidiyo dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 tek oturuşda izledim 5 bölümü hikaye güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2015 Kitapları daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2015 hikaye güzelde elemanın sürekli gerizekalı gibi davranması ve hiçbir şekilde ders almaması birisi çıksa da gebertse şu salağı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 İlk bölümü izledim, zor bitirdim. Tatak bir dizi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Leofric'in rolünü Steapa ile birleştirmelerine üzüldüm. Mountain gibi bir adam çıkar diye umuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 fena dizi değil bu ya ama esas oğlanın ergen tripleri rahatsız etmiyor değil beni de. -hakkım olan babamın topraklarını almamda bana yardım etmeni istiyorum; ama sen kralım değilsin, ayrıca otoritene de saygı duymam. -o zaman siktir git kendin al topraklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 kitaplarda dane kültürünü çok daha iyi anlattığı için baya yediriyo ama burda hızlı hızlı geçildiğinden ergen gibi kalıyo. herif baya mantıklı falan bi karakter normalde bu arada 8 bölümmüş topu topu. sekiz bölüm nedir ya yapın 32 bölüm izleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Katılıyorum. Uhtred'in davranışları aptalca da olsa böyle davranmasında farklı bir kültürde yetişmiş olmasının da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Vc5P5c6trPQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 birkac gune 3. sezon basliyor: https://www.youtube.com/watch?v=9Za_bQYuL1w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2018 Serinin onbirinci kitabı da eylülde çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 7. bölüme geldim. herife de iyi sövdüm ama Skade aşırı tatlı ve psikopat. mmmmff güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=9LIB-eux_hE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2020 sezon 4 cikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2020 olm bu dizi çok güzel fazla sükse yapmamış burda ama eksik yanları mutlaka vardır ama benim gözüme pek çarpan bişey yok. bi tek uthred'i iyice gay korsan kılığına sokmaları biraz sinir ediyor o kadar. oyunculuklar çok iyi dizide, özellikle alfred rolünü oynayan abi ne zaman görünse gözümü kırpmadan izliyorum, adam yemiş bitirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar