Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Hotmail Outlook oldu, ben o interface ye alışamadım. O ne rezillik oyle ya. Bana şoyle program şeklinde, interface mümkün mertebe eski hotmail interface ye yakın bir mail client lazım. Hotmail, Gmail ve Pop3 ler ile çalışan, bunlara full destek veren adam akıllı bir mail client tavsiyesi lazım. Program fazla ağır olmasın. Ram filan abartmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Googleinki vardi thundercat miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Windows'da en iyisi su ucu bence: Postbox, eM Client, Outlook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Mozilla nınki olmasın o Thuderbird diye, bakayım bir ona. Thundercat yazınca çizgi filimden rock grubuna kadar her şey çıktı , ama mail client çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 mailbird i dene bir. customization fena degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 thundercat degil bird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar