arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 daha önce hell i sadece v1.00 da oynamıştım v1.09 da oynayınca oha dedim OHA herkez bişeye immune naapsın elemental takılanlar ? çöpe mi atiim karakteri..[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 gecenin bu vaktine insana günaydın dedirtecek birisi varsa o da sensin herhalde.. ;) sorc karakterler ona göre tasarlanıyor zaten, 2 ayrı daldan işini görecek büyü sahibi olması gerekiyor. ama unique'ler sıklıkla bu ikisine de immune olabiliyor, o yüzden iyi bir merc'in de olmalı o durumlar için. yüksek lvl amazon'umla gelirim yardıma karakterini çöpe atmayacaksan.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 hellbreath oynanmaz ya saçlarım beyazladı o lanet şey yüzünden.ya lag olur ya durmdan koparsın hele balık tutmak tam sabır işi offff offfff düşündükçe kasılıyorum[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 nukem sana da günaydın, thor'un orada daha gün ağarmadı bekliyorum o yüzden.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2003 valla attım msg bakmadım arkama bidaha naparsın bu hellbreath denen şey içimi kuruttuğu için gözüm karardı biran doğru düzgün okumadım :)[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 walla herkezde bi buriza olmasi lazim[hline]RPG Rulzzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 lol Azmo :) Sam hepsinin immune olacağını bilmiyordum ! hepsi immune ya yok böyle bi saçmalık.. ben cold um npc de cold ehe patladı thunderstorm çat diye koyuyor chain lightning te var itemdan ama yetmio bu saatten sonra lightning skill mi kasıcam bide pff static field + chain gidiyorum daha bayık bişe olamaz ya[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Elinde titan javelini ve lighting fury ile gezen bi javazonu hiçbişi durduramaz :)[hline]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 xaero senin dediğin cow lvl karakteri, 1.10'da büyük ihtimalle kaldıracaklar. cow lvl'da elemental immunity yok, koca hack&slash oyununu inek öldürmeye hapseden, moorhuhn'a çeviren blizzard'a ne demeli.. dis de bilmiyormuş, oyun 1,5 yıldır böyle siz en son kaç asır önce oynamıştınız anlamadım ki.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2003 abi ben en son v1.00 da hell e gitmiştim o zaman necrom vardı revive yapıodum eğleniodum mutluydum bu ne be immune to arcane de bitir kısaca pehh.[hline]Sam, 18 Ocak 2003 06:32 tarihinde demiş ki: süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 ölmüo bunlar ühüü[hline] How would you like to suck my WindowsME Mr.Gates? Suck my chocolate salty WindowsME! Microsoft Windows is a *itch! She is a big fat *itch! *itch! *itch! *itch! She is a stupid *itch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Hell de ve necro. Act. 4 de oyunu bırakacaksın. [Bu mesaj grambrood tarafından 20 Ocak 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 leoric in kol böreği çıkana kadar bırakmayı düşünmüyorum :)[hline] How would you like to suck my WindowsME Mr.Gates? Suck my chocolate salty WindowsME! Microsoft Windows is a *itch! She is a big fat *itch! *itch! *itch! *itch! She is a stupid *itch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 yok bea, bone spirit + golem mastery'i 20'ledikten sonra, fire golem'e 1 verdiğin zaman, rahatlıkla geçiyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2003 thorns merc + amplify + revive denemediniz sanırım? :) en iyi cow çözümlerinden biri.. gerçi arcane'in skeleton overlord'u hell'e uygun değil ama kendi bileceği.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 up ! eheuu bakın bakın gülün eğlenin olsun ben rp için oynuyorum :P[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 "diablo'yu rp için oynuyorum" bugüne kadar duyduğum en uçmuş bahane arcane :-p adam blaze'le filan hell'e girince gördü cehennemin dibini :lol:[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 natalyalı assassin rulz :) *taklalar atarak uzaklaşır*[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 bende diyorum buadamın daha yeni necrosu vardı ne zaman helle geçti :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 eheh blaze e sadece 1 puan verdiydim o fire sorc. hell görmemiş olması lazım cold sorc. gördü en yüksek lvl lı charım oydu unuttum levelını :)[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Yanında yüksek lvl barbar npc olunca rahat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: Grudge, 08 May 2003 23:55 tarihinde demiş ki: natalyalı assassin rulz :) *taklalar atarak uzaklaşır*[hline]Endure. In enduring, grow strong... Natalya napsın buna karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 phoenix charge 1 meteor sonra normal vuruşlar boşalt seri olarak yap bunu biraz kasar ama saniyede 4-5 tane meteor düşürüyosun tipin kafasına temiz...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 ya da benim gibi dragon claw yirmilediysen mavi kaplı kitabı açıyorsun.. :)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 yeniden oynamaya başladım ehe makinamda şu an sadece bu yüklü bi de babacum getirirse addiction pinball olacak[hline]Zed, 08 May 2003 22:30 tarihinde demiş ki: çift mesajı da özellikle attım, ilkinde anlamazsan ikincisinde anla diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar