ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 sen arada istisnasın o zaman :) mrk etme daha zamanın çook.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Xharloan, 23 Ocak 2005 22:12 tarihinde demiş ki: sen arada istisnasın o zaman :) mrk etme daha zamanın çook. walla benden gecti ya..genclere sans vermek lazim[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 kim korkar undomdan ? =)[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: avp, 23 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: kim korkar undomdan ? =) SEN =)[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yok artiq korkmuyorum :P[signature][hline]Time for lust time for lie Time to kiss your life goodbye Send me money send me green Heaven you will meet Make a contributiona nd you'll get the better seat Bow to leper messiah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
undomiel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: avp, 23 Ocak 2005 22:22 tarihinde demiş ki: yok artiq korkmuyorum :P niyeki $eker[signature][hline]Death bless me with you... Won't you die tonight for Love? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Munin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 bi üstteki postu quote yapma çok pis kızıyolar.asdasd bide bu şekilde devam ederse birisi gelip (bknz:forumu chat niyetine kullanmak) diye entry linki verecek =ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 undomiel den diye acilammis.kizlardan diye acilmis.kizi iyi gaza getirdiniz =o)[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Saendul, 23 Ocak 2005 01:15 tarihinde demiş ki: Ya cok degisir karsındakine gore senin karakterine gore. Karsınıza hayallerinizin kadını/erkegi cıkarsa bi anda kim ilk anda (en azından bi sure) cekingen davranmaz ki? İnsanız boyle iste dogamızda var alısmak gerek sadece karsıdakine. de insan 2 yıl boyunca çekingen olmazki... *!kimliğinin belirlenmemesi için hızlı adımlarla uzaklaşır*[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Madder, 24 Ocak 2005 00:04 tarihinde demiş ki: bi üstteki postu quote yapma çok pis kızıyolar.asdasd bide bu şekilde devam ederse birisi gelip (bknz:forumu chat niyetine kullanmak) diye entry linki verecek =ppp karıştırma orasını lol bizim mannah kızıor sonra euhe[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 abi türkiyede illa erkek gelip sevdiğini söyleyecek öyle ya :) deli oluom[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bilmiyorum korku bu mu ama bir kız'a çıkma fln teklif edeceğimde ben çok heycanlanırım.. Elim ayağıma dolaşır şeklinde değil bu her zamanki halimde ama adrenalin seviyem artmış durumda, ellerim üşür ama terlerim bile bi yandan, kızı düşündüğümde bile böyle olurum..[signature][hline] Mana alassë equë inyë Turk!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kim korkmasın kızlarla konuşmaktan ya..resmen öcü gibiler sağı solalrı belli olmuyo bi höt dese sinecez o duruma geldik artık erkekler olarak :) sevdiğini belli etsen havalara giriyo etmesen de sana oluyo olan ne iştir anlamadım ortak bi yasa oluşturulmalı kız-erkek ilişkileri için :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Erkekten kastin Rocco falansa gayet normal[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 bi allah'tan korkarım ben. hayda bre.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kimsew kimseden kormuo :) Reddedilme korkusu :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ya bence erkeklerden daha iyi arkadaslar genel olarak kizlar. Ama is asksal mevzulara gelince cidden deli edebiliyorlar bazen. Duygusallik minimum seviyedeyken cekiliyor ancak =) Ha bence ustun cinsiyetler, ama kendilerini ezdirmeyi basarmislar tarih boyunca, helal olsun ne diyim =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 İnsan karşi cinsten korkmaz sadece kendinden şüphe eder. Bana bakarmi, beğenirmi vb. korkulara kapilir.. Eğer kişinin kendine güveni tamsa karşi cinsten korkmaz...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Tirnaklardan ve di$lerden korkar ben.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kadınlardan korkan korkusuna yenilir ama kadınlara bir b.k olmaz 7 canlılar çünki.Kadın kısmını anlamak çok zor gerçekten bir gün geliyor seviyor bir gün geliyor kırıyor sonra neden böyle yapınca yok regl'im yok başım ağrıyo pok püsür vs. vs. illa sopa atıcan :) [Bu mesaj plus tarafından 26 Ocak 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Ben korkman kız gördümmü hiç tırsmam kafa göz dalarım acımam hiç[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 doğuştan.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hatunlar bi anormal bence hiç çekinmem ben acıkca diyorum kendime guvenim coktur o konuda son yedigim halt ise sevgilisi olan bi hatunu ayartmada basalırı olmamdır ehueh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar