Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 kabakkoyu->cennet koyu yürüyüşümde dikkatimi çekti kayanın altından çıkardım. trüf mantarı olabilme ihtimali hoşuma gitti :) bilgisi olan var mı ? nedir ne değildir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi kurumuş kaka o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Ye bakalım, çiğnerken trüf trüf diye ses çıkıyorsa o mantardır. Zengin oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 italyada yılda ortalama 50000 kişi mantar zehirlenmesinden hastaneye yatıyo. benim bildiğim trdeki mantar zehirlenmesi vakalarından birisi akşam mantarı yiyo, sabaha karaciğer yetmezliğine giriyo, üç gün içinde ölüyo. bilmediğin mantarı yeme. kabağın köylüleriyle toplasan biliyo olsalar neyse dicem, kendi kendine toplamışsın. kurut sakla duvara as kızlara hava at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yemeden önce tırnaklarını kes de ölürsen rezil olma panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bence sen onun trüf mantarı olabilme ihtimali hosuna gitsin orda bırak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Kabaga giden adama topraktan cikan sey zarar vermez. Ye abi. Gerci bugday derneginin kurucusu olan organik Victor da mantar yiyerek oldu 30 yasinda. Belki sana bisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Ayhan sicimoğlu na yolla o bilir bu işleri geçen elinde kitapla türkiye de bulduğu mantarları kitaptan açıp okuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 OP: Bu da mı gol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yemeği düşündüğümü söylemedim trüf mantarı ise satarım zaten -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 googlea trüf mantarı diye aratıp baksan elindekinni trüf ile alakası olmayan bi bok oldugunu anlardın dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 trüf olsa bile elma değil abi bu, çıktıktan hemen sonra mı ne toplanıp soğukta saklanması gerekiyor. öyle elma armut gibi koparayım yiyeyim değil yani. cahillk etme, daha çok ararsan o seni bulur zaten jskdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 trüf mantarını biraz araştırırsan birsürü çeşidinin olduğunu ve farkettiysen hepsinin dış çepherinin sert olduğunu ve buna çok yakın olduğunu sen anlarsın döğstum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sir.Enis said: yemeği düşündüğümü söylemedim trüf mantarı ise satarım zaten -_- forum dışına satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yemek için sormuş olsan samimi cahil olcan böyle satmak için falan deyince usturupsuz tatlısu kurnazı cahili olmuş oluyosun yalnız fdsfds tey allam kekik falan da sat alıcısı çıkar belki, hem tehlikesi yok kimseyi öldürmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Kekik diye ot satar abi, thc den olur milletin anneannesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 gerçi şimdi düşündüm de zehirli mantardan 1 gram yesen de zehirleniyo musun yoksa baya hapır hupur yutman mı gerekiyor? hepimiz cahiliz ehueh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 senin hp'ne gore degisir o. 100hp'yle yersen bandaj atacak cure basacak vaktin olur. 10hp varken yersen bir tikda gidersin. yaninizda cure pot bulundurun arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yav said: trüf olsa bile elma değil abi bu, çıktıktan hemen sonra mı ne toplanıp soğukta saklanması gerekiyor. öyle elma armut gibi koparayım yiyeyim değil yani. cahillk etme, daha çok ararsan o seni bulur zaten jskdhf ne olup olmadığınıda araştırmayım kimseye sormayım rasgele fırlatayım daha mantıklı tabi. kusura bakma cahillik ettim. bidaha birine sormak araştırmak yerine derin bir uykuya dalarım. yav said: yemek için sormuş olsan samimi cahil olcan böyle satmak için falan deyince usturupsuz tatlısu kurnazı cahili olmuş oluyosun yalnız fdsfds tey allam kekik falan da sat alıcısı çıkar belki, hem tehlikesi yok kimseyi öldürmezsin. yav HE HE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 onun adı sanırım domalan mantarı evet domalan mantarı diye bişi var :) click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Mantarda kök olmaz hacıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Laorx said: Sir.Enis said: yemeği düşündüğümü söylemedim trüf mantarı ise satarım zaten -_- forum dışına satıldı 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Sir'ü bile ne hale getirdi bu forum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 adam trüf mantarı diye geldi domalan mantarı çıktı. http://www.merhabahaber.com/d/news/31146.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar