yloibx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Dunlop düz kapı barfiksi aldım ama ya ben beceremedim ya da çok dandik olmadı. Şu tak çıkar barfiks barlarından alayım diyorum hem şınav, mekik ve dips de çalışılıyormuş. Bunu kullanan var mı pek çok marka var ve internetten alacağım için dandik bir şey almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Hepsiburadadan asagıdakını aldım ben,100kg lık kütleyi rahat kaldırıyor.F/P oranı baya yüksek http://www.hepsiburada.com/delta-cok-fonksiyonlu-deluxe-kapi-barfiksi-mekik-sinav-cekme-aleti-ds-1325-p-SPORDELTA787 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 şimdi kapının üstüne baktım da bizim evin kapıları hep amerikan tipi üstü çok dandik parmağımla asıldım biraz daha zorlasam kırılacak bildiğin. hayal oldu o ürün anlayacağın. düz bar almaktan başka şansım kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 duz bar en iyisi bence. gittigidiyordan almistim ben. Duvara ya da koridora sabitliyorsun dusmesi cikmasi falan cok zor ondan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Yıllar önce almıştım, kapıya zarar verdi.. Ev sahibine de ayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 miyaw33 said: Hepsiburadadan asagıdakını aldım ben,100kg lık kütleyi rahat kaldırıyor.F/P oranı baya yüksek http://www.hepsiburada.com/delta-cok-fonksiyonlu-deluxe-kapi-barfiksi-mekik-sinav-cekme-aleti-ds-1325-p-SPORDELTA787 bu tam olarak kapının neresine takılıyo, kapı tahta diyelim kapının çerçeve kısmı saglam mı olmak zorunda yoksa kapının üstündeki duvara mı takılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 yatay plastik parçayı pervazın üzerine yerleştiriyorsun o öyle duruyor. takma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 peki kapının üst tarafına zarar verebiliyor mu onlar? gerçi yorumlarda zarar vermiyor demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Vidasiz almayin abi. O kapi ya da duvar delinecek baska yolu yok. Kapi pervazina monte edersen de kafani ust pervaza carpip yatiyosun o yuzden hole korudora falan monte et. Uzun alirsan da bukuluyo bi sure sonra. Oyle yavsak boktan bi parca iste. Insan uretirken icine kilicina kayit atar mk. Bunlar sikko bos boruyu dayiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi şuraya öyle şeyler olmaz o zaman dimi, olsa bile ben rahat edemem ki çakmak lazım ki onu duvara içim rahat kullanıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bence de en iyisi dar bir koridor varsa oraya sabitlemek, badana yaparken düzeltilir ezilen yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 BEnim evdeki kapıya benzıyor yukardaki,henuz kırılan dokulen olmadı.Al dene begenmezsen geri yollarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 kapının o ahşap kısmı çatlamıştı bizde ama bir kaç yıl kullanmıştık 2 kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 kzpmaza said: abi şuraya öyle şeyler olmaz o zaman dimi, olsa bile ben rahat edemem ki çakmak lazım ki onu duvara içim rahat kullanıyım birebir aynı kapıdan var taktım ben ama yamultuyor yani kapı zor kapanıp açılır olmuştu. çıkarınca düzeldi gerçi yani kalıcı hasar olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar