-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=_WCHO_Sp94w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 geçen gün rüyamda seni ve zun u gördüm. zun bir duvarın tepesinde oturuyorken sana ''pleb'' falan diyordu, sen dönüp kafa attın karnına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 o ne biçim rüya abi hiç enteresanlık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Black_Hand said: geçen gün rüyamda seni ve zun u gördüm. zun bir duvarın tepesinde oturuyorken sana ''pleb'' falan diyordu, sen dönüp kafa attın karnına. ben de mi duvarın tepesindeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 hayır, sen önünden geçiyordun. O laf atınca döndün ona doğru ve karnına kafa attın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Adam olsaydi kafasina kafa atardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 ahmet'e zarar vermek istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 en az hasar alacağı yer kafası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar