Jester Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 buradan sağdaki türlere bakın, saçmasapan türler var (Epic Symphonic Power Metal yada Hardcore Groovy Thrash Metal gibi) çoğunda 1 yada 2 grup var, komedi, millet cidden sapıttı, gothic metal diyip geçebileceği bir türü 4 e ayırmış adamlar mesela.. akıl fikir...[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E [Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 22 Ocak 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Bunlar eşeğin kulağına su kaçırmış artık, bu ne abi, şarkı sözü gibi metal türü olur mu..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you..
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bide true black metal varya ona uyuz oluyorum neyseki grindda o muhabbet yok[signature][hline]christ-raping black metal
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 bunun geyiği de vardı bi aralar abidik gubidik metal türleri diye, ben heavyden şaşmıyorum kısa ve öz :-)[signature][hline]-Old School Keşh-
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 ehe eksideki atmosferik ... metal konusuna yazmak lazim link'i. :horace:[signature][hline]taze bitti.
Anti_Teacher Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 -hoca siz ne çaldınız öyle provada? hayran kaldım şahsen. -yarım ekmek stratosferik amerikanlı metal yapıyoruz abi biz.[signature][hline]-Old School Keşh-
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 lan siz hafif yapıomuşunuz. biz troposferik thrashımtrak aeolian metal yapıoruz hadi bakalım.[signature][hline]UsuaL SuspecTs Music Group of C.a.L.
Goering Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 işiniz gücünüz yok mu elin kuzeylisinin metaliyle uğraşıyosunuz GET A LIFE ![signature][hline]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 you go get a... brain?[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 pipiotratik oğlancı metal yapıyoz biz de en gralı valla[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Galeri
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 mesela biz atmosferik biyolojik atık metal yapioruz.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ultra brutal hede hödö core metal cenotaph hehe
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 symphonic epic holywood metal rhapsody... diyecek baska laf bulamiyorum hehe[signature][hline]"Still every ghost must haunt in its own way"
Sensible Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Progressive Neoclassic Metal nedir yahu :)[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Draven Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 mutfak metal olsun, sarki sozleri yemek tarifi olur falan
ReBeL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ultra Brutal Grind Gore Death (Cenotaph) ahahah[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Progressive Doom Metal i duyduğumda baya gülmüştüm hehe =) Ayrıma gerek yok, genel bir tür ayrımı olur, ama 3. kelimelere gerek yok. Gothic Metal, Death Metal, Doom Metal vs. Artık 4. yü geçtim 5. kelimeler kullanaılıyor ehue. Hatta 2 kelime olsun diye melodeath diyoruz :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
arcane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 aslında gayet faydalı çünkü duyulmamış gruplar da var, çok spesifik birşey arıyorsanız bulmanız kolaylaşır.ben destekliyorum böyle sitelerde bu şekilde arşivlenmesini. forumdaki tür tartışmalarını ise köstekliyorum (bu konu değil hani şu bi grup x mi y türü mü tartışmalarını..)[signature][hline]FF
duende Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ya metal vb. muzik turleri popun aksine aynı seyi degil farklı seyi yapınca farklı bir muzik turu yaratıunca kaliteli ve kalıcı olabilir bunu için insanlar yeni yeni seyler bulmaya baslıyolar nefret duygusuyla olusmus metal muzigi korn korku filmlerine benzeterek nu-metali yarattı cok ii virtuozlerle yapılmıs ensturman agırlıklı muzik progressive metal bazen gereginden fazla tur olusabiliyo dogru ama kesinlikle gerekli bu kadar farklı tur olusumu cunku insanlar farklı bişey yapınca aaa ben progresive metali baslattım diye gaza gelip daha farklı muzikler yapmaya calısır ve buda metal için iyidir o yuzden atmosferik ....ak metal de cıksın iidir aynen boyle devam etsin sonuna kadar desteklerim[signature][hline]aramaya inanalım inanmayanları inandıralım
refuse2k3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Bunlar yaptıkları müziğin ne olduğunu bilmeyen adamlar
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oldum olası şu metal türlerine uyuzumdur zaten de abi viking metali unutmuşunuz =) geçen birisi 'ben metal sevmem, sade viking metal dinlerim ki onun da yeri ayrıdır' gibi bi laf etmişti, tapmıştık kendisine[signature][hline]evryone expects u to perform but u cant. copy/paste but nothing happens. undo but cant undo. get text ha ha ha. Im a very busy person im srry youll have to wait until tomorrow or maybe the next day if u re lucky. if im lucky. if im lucky ill still be here. hello how are you is evrything **no more dinosaurs@ montezaus *** montezaus.deviantart.com
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ben artık şu metal dinliyorum demekten tırstığımdan, direk grup adı söyler oldum sorana:) bide burda yazanları dinlesem direk battım yahu, hangisi hangi tür yapıyor diye kasana kadar tey teey[signature][hline]beş hececiler H.B.E
mdma Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: HellHound, 22 Ocak 2005 03:04 tarihinde demiş ki: symphonic epic holywood metal rhapsody... diyecek baska laf bulamiyorum hehe yuh diyorum bu siteyi yapanlara artık. Rhapsody'e nasil holywood metal gibi saçma bir şey uyduruyorlar anlamadım. Adamlar bi kere italyan yani.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
obacan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ehue onu gectim bildiğin Power Metal baska bi numara diğil :) İşin ayıptır bokunu çıkarmışlar :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Öne çıkan mesajlar