Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Zamanında böyle programlar vardı ama unuttum hepsini. Şimdi benim birkaç kurumsal skype, gtalk, facebook hesaplarım var. Bunları tek bir yerde toplayarak tek yerden cevap verebileceğim bir platform var mıdır acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 pidgin vardı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Aynen pidgin var ama Skype desteklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 o tip seyler biraz sakincali gibi abi..butun sosyal networkunun kullanici adi sifre filan girmen gerekiyor ..guvenlikleri de supheli diye dusunuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 outlook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Pluton said: Aynen pidgin var ama Skype desteklemiyor. pluginler vardı skype için pidginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 windows var taam taam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Trillian kullanıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Miranda ve Pidgin iyi, Skype default yok ama pluginler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 miranda im vardi hakkaten icq msn fln hep ordaydı teyy teyy (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar