axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bu topiğe yazacaktım da dur ya şurdaki göçmen muhabbetlerine topik açalım derli toplu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Red_Skull said: bilecik https://pbs.twimg.com/media/CCPGXinUwAAQn8E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Kimse Kanada dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 benjani said: estonya olabilir.nüfus az, dert yok tasa yok. yok bok gibi bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Azores Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Hawaii de yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Manado https://www.google.com/maps/place/Sulawesi,+Indonesia/@1.4774278,124.8301861,13.25z/data=!4m2!3m1!1s0x2d8537dba9012a31:0xbc9a51d168f47742 değişik bir huzur var orada. Epey yer gezdim, orası etkilemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 tabi ki kanada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 benjani said: neden öyle racism çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 10 gün kaldım hiç denk gelmedim.arkadaş da 2 yıldır tallinn de, rus mahallesinde kalıyor, ondan da duymadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Cenneti tavsiye ederim üstelik kiralarda çok ucuz şimdi ve herşey bedava... Benim bahçeli güzel bi villam var orda ama ihtiyaçtan satıyorum istersen ömden ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 kanada avusturalya ve japonya sanırım dediklerine uyuyor. buralara gitmedim sadece okuduklarımdan duyduklarımdan biliyorum. dayım kanadalı kuzenim 2 sene avusturalyada kaldı ondan işittiklerim doğrultusunda yani. amerika rusya israil polonya ingiltere almanya romanyada bulundum. romanya çöp. polonya yaşanılası bir yer ancak avrupada. avrupa beni pek tatmin etmiyor, fazla düzenli ve "burası avrupa adam ol" tavrı var. almanya aşırı düzenli ve bürokrasi adamı gebertiyor. gizli ırkçılık hat safhada. rusya genç yaşam renkli ama gelir çok düşük. ingiltere avrupanın dışında bir karakter çiziyor bana göre. insanları gerçekten üst sınıf. ukalalıkları yok. ancak hava hep bok. israil güvenli ama orta doğu işte mk zihniyet aynı. o yüzden amerika diyorum. benim hayalimdeki renkli ve dolu dolu yaşam amerikada. insanların manyaklar gibi shark week'i beklemesi beni cezbediyor. ya da atlayıp en yakın NHL maçına gitmeleri o atmosfer vs. vs. heryerde ske ske kapitalizme hizmet edeceğiz, o yüzden benim tercihim amerikada etmek sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Malaysia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Ben Weimar diyorum. Kendinizle kalıp; birşeye, üretmeye yada çalışmaya odaklanarak yaşayacaksanız birebir. Çok sakin. Fazla sakin. Korkutucu derecede sakin. Ama öyle sessizliğe uzun süre gelemiyorsanız, olmaz. Ne olacak haftada bir Berlin e kaçarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 abi berlinin de karakteri tam oturamamış bence :) bi de heryerde keko var adamın sinirini bozuyorlar hal ve tavırlarıyla sfd weimar şehir görüntüsü olarak hoş, sanatla vs uğraşıyorsan iyi ancak dediğin gibi ölüm sessizliği hakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 dayanamadım http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 trinsic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 de_dust2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar