deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Buena vista social club - Chan chan pls kralım saygılar[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: deadea, 26 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: night cats in solist nası bi adam ya hasta oldum .) ne sevimlidir ahah kramer mighty sam beğenmedim valla (aşk adamı gerçi) nasıl baydı sam var ya konserde[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Artik bi dahaki programa gençler ya. Penth bu arada sarkinin %70 ini çekmistim. Ama serefsiz adam banledi beni. Kaldi öyle yarim yarim :-/ Bi dahaki program tamamlar çalarim onu da sana[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Evet son 1 haftadır müzik bakımından en iyi yayını görüyorum... Yürü be dela..[signature][hline]AAL'05 Troil, 26 Ocak 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 10k postlu madalyalıya veriyorum !
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 michael jackson - history var mıdır pls?[signature][hline]En refresh
Bacyo Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 dela tekrar bizlerle yine müthiş bir performans şu an itibari ile 11 pati dinlemekte.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 abi cidden history remix varsa özellikle çal, bi tane buldum dandik bişey. moral olur hem isteyene[signature][hline]En refresh
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Gimli, 26 Ocak 2005 18:59 tarihinde demiş ki: Artik bi dahaki programa gençler ya. Penth bu arada sarkinin %70 ini çekmistim. Ama serefsiz adam banledi beni. Kaldi öyle yarim yarim :-/ Bi dahaki program tamamlar çalarim onu da sana saolasın abi =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki: said: deadea, 26 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: night cats in solist nası bi adam ya hasta oldum .) ne sevimlidir ahah kramer mighty sam beğenmedim valla (aşk adamı gerçi) nasıl baydı sam var ya konserde ne bayması ? baymak yokkk çok eğlendim valla. Yanlış anladın heralde[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Stephen Lynch - The only gay eskimo yu istiyorum[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Al sana little charlie[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: deadea, 26 Ocak 2005 19:19 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 18:58 tarihinde demiş ki: said: deadea, 26 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki: night cats in solist nası bi adam ya hasta oldum .) ne sevimlidir ahah kramer mighty sam beğenmedim valla (aşk adamı gerçi) nasıl baydı sam var ya konserde ne bayması ? baymak yokkk çok eğlendim valla. Yanlış anladın heralde Ben Little Charlie & Nightcats de çok eğlendim de, Sam öldürdü valla =) Adam süper, ama yeri kötüydü o Little Charlie'den sonra olmamış yani =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 aynen bencede öldürdü.. Ama bi şarkısı wardı jesus got the blues falan o iyiydi yaw.. zaten zenci görünce bi saygı duruşuna geçiyorum e sam de tam zenci adam kapkara mübarek .p[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: deadea, 26 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki: aynen bencede öldürdü.. Ama bi şarkısı wardı jesus got the blues falan o iyiydi yaw.. zaten zenci görünce bi saygı duruşuna geçiyorum e sam de tam zenci adam kapkara mübarek .p Evet o baya guzeldi =) Herif nasil terledi ya oyle. Adamin boynundan basladi ter, beline kadar indi ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Bu sarkiyi sevenler icin http://forum.paticik.com/view.php?id=109967 ahahaa =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Utanmaz adam sarkimi kesti[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
deadea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Penthesilea, 26 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki: said: deadea, 26 Ocak 2005 19:28 tarihinde demiş ki: aynen bencede öldürdü.. Ama bi şarkısı wardı jesus got the blues falan o iyiydi yaw.. zaten zenci görünce bi saygı duruşuna geçiyorum e sam de tam zenci adam kapkara mübarek .p Evet o baya guzeldi =) Herif nasil terledi ya oyle. Adamin boynundan basladi ter, beline kadar indi ahah puahhahahaahahah harbi ha bide little charlie nin solisti bi ara mızıka falan çalıyor.. herif gaza geldi... yutmasınmı mızıkayı ahah bide öyleyken çalmaya devam falan etti allahım ne güldüm[signature][hline]Night Elf Rogue - Guardians Of Nightfall
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Kerim Tekin - Kar Beyazdir Olum pls[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehehejehehee mızıka boğazdayken güzel sesler çıkarabilir ;) bu arada skunk anansie'yi sevdim beah radyoda dark tranquillity çalarsa çok mu ağır olur?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Dimmu Borgir - Perfection or Vanity pls[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Born To Run - Bruce Springsteen isteriz =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: phere, 26 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: bu arada skunk anansie'yi sevdim beahben de inanamıyorum sevdiğime ama dela yapınca oluyomuş. inatla rialto 5.19 istiyorum :tup:[signature][hline]En refresh
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 E gay adam farkli oluyo tab[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
phere Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hehehehee gay mi queenin vokali de gay di dimi?
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Gay hepsi, herkes gay, hepimiz gayiz, nihohoaa..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Öne çıkan mesajlar