cacodemon Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 adamlar oyun mekaniğinden çok kozmetiğe yatırım yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=lrZCVxc-zkY harika yapmışlar ama işte blizzardın hotsu zorla espor mobası olacak diye kasması insanlarda antipatiklik yaratıyor evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Amazon karakterin ultisi niye yildirim topu ya Zeus olsa Thor olsa anlarim da niye Amazona bu ultiyi layik gormusler. Karakteriyle azcik bagdasan birsey bulmak zor mu. Karakterden ziyade oyuna surmek istedikleri mekanigi dusunmusler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 live gelince haber verin de bir girek oynayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 çok hızlı takım buluyor artık oyun, o güzelleşti bi. 2.0 dan bahsetmiorm tabiki @nigger d2 deki amazon abi bu, hatta javazon kendini klonlayıp yıldırımlı mızrak falan atıyodu oda işte valkyre kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 amazon çok zevkli yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 müzik paketimi geldi yeni amazonla beraber? ne güzel müzikler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 genji geliyormuş lan niye söylemiyonuz https://www.youtube.com/watch?v=jO3aTiIgz4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2017 kendimize saklıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 25 inde tanıtım videosu geliyor. onun dışında hanamura geliyor. genji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Çok hero gelmeye başladı ya günde 1-2 saat oynayan adam bütün bu herolara nasıl alışacak ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 cogu birbirinden copy paste zaten çok orjinal 4-5 tane hero var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ben gunde 1 saat oynuyorum cok rahat oluyor 2 haftada bır zaten ıstedıgım hero gelıo yapıstırıyorıum 15 ı. Tabi overvoc dısındakı herolar zaten tanıdık oldugundan hıc sıkıntı olmuyor bı overvocculerı garıpsıyorum ses atan bas yapan herıf var mesela kaykaylı bu genjıde mgs deki robot değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bayadır plat promotiondan silvera düşüp geri çıkıyorum bu kadar dengesiz mmr olmaz ama takımın ortalaması plat1-2 karşıya grandmaster 5v takım geliyor bizim takım 3+2 full random lel ya bide niye kimse onyamıyo diyolar sdfdsf oyunun ayarı yok ya ya steamroll atıyosun yada sana atıyorlar düzgün matchmaking yoksa disband et böyle dengesizlik eziyet ondan öncede bi takım geldi karşıya silver2-3 averaj 5dakkada oyunu aldık falan rezalet v2 de ne olur bilmiyorum ama oyunun peak saati dışındaki su mmr match olayına el atmaları lazım plat-grandmaster arasında dağlar kadar fark yok eyvallahta adamlar 5kişilik takım biz 5 random sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Mayıstan sonra daha sık oynayacağım, beraber atarız belki tl'yi buradaki plat üstü arkadaşlarla. Sırf patiden diye meta bilmeyeni de taşımayalım bi zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 takım bulana kadar kanser oluyorum sonra 3 tane otizmli denk gelip karşıya master+ atınca çıldırıyorum tabi :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 benim ping çok saçma sapan şu an mayıs gibi ben de tr'ye dönmüş olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Fin said: bayadır plat promotiondan silvera düşüp geri çıkıyorum bu kadar dengesiz mmr olmaz ama takımın ortalaması plat1-2 karşıya grandmaster 5v takım geliyor bizim takım 3+2 full random lel ya bide niye kimse onyamıyo diyolar sdfdsf oyunun ayarı yok ya ya steamroll atıyosun yada sana atıyorlar düzgün matchmaking yoksa disband et böyle dengesizlik eziyet ondan öncede bi takım geldi karşıya silver2-3 averaj 5dakkada oyunu aldık falan rezalet v2 de ne olur bilmiyorum ama oyunun peak saati dışındaki su mmr match olayına el atmaları lazım plat-grandmaster arasında dağlar kadar fark yok eyvallahta adamlar 5kişilik takım biz 5 random sdf team ranked çok dengesiz gerçekten, zaten en fazla eleştiri alan konulardan bi tanesi bu. yakın zamanda düzeltilir diye tahmin ediyorum, herhalde odakları solo ranked oyunda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hl solo only oldu diyorlardı, geri mi aldılar onu ben de hevesleniyordum 2.0 oynarım belki iyileşmiştir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 tanıtım canlı yayını var birazdan. https://www.twitch.tv/blizzheroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 twitch sadece bende mi sorunlu ? site direk açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 d.va da geliyormuş ya bu sunucular niye hep lame? "look at my nerd goosebumps" diyip kamerayı göstermesi, SÜPER HEROLARDAN OLUŞAN OYUN diye tanıtması falan. super hero ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 çünkü süperler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Kacta gelicek eu serverlarina ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Sawer said: Kacta gelicek eu serverlarina ? 10 saati var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar