Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zera guzel soak yapioda nova soak olayinda sifir
rakamla `0`
ates etmesi daha ii yani heh dusmani pokelayabilir ne bileyim merc kasan varsa solo onu avlayabilir ama no soak
TheRiverBelow said:

ya üf. nova ve zeratul oynayanların "im nova/zeratul. i dont soak" anlayışı. lanelerde kimse yokken kill peşinde koşup experience kaçırmaları. ŞİŞDİM
Mesaj tarihi:
ben nasıl bir mmr bokluğuna düştüm bilmiyorum ama istisnasız oyunlarımın yüzde 90'ı hayatımda görmediğim salaklarla doluyor 2 haftadır. hayır abartmıyorum gerçektenden bir iki hata yapan adam değil. resmen troll pickler, oyunun amacına aykırı hareketler vesaire.

öyle özledim ki rank1 olduğum zamanlardaki oyunu anlatamam. yenile yenile rank16 oldum ya şaka gibi haha.
inanmıyorsanız aha esh dayıya sorun. ve sakın tüm oyunlardaki ortak nokta sensin sende problem var demeyin ya dşfghads. tamam ben de hata yapıyorum da fena da oynamıyorum yani dsf
Mesaj tarihi:
bu arada abıdık gubıdık dragonlara kadar kara derili ablamız var
hem human formuda var mis.

ana karakter koyarlar bole bısı ıcın
hikayede adı gecen zırto bısı eklemezler yani, ya deathwing ya onyxia
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Esh said:

Diablo en sikko tanklardan abi. Her assassinle agzi kirilabilir.

al bi johanna , artanis bak neler oluyo sdfg

Yoh emenike.

Yani?
Mesaj tarihi:
iyi bir hero. görev adamı. main için az biraz zayıf fakat stunları sayesinde rakipten çaldığı zaman kendisinde eksik olan hp'den daha faydalı olabiliyor. anub da öyle. durup dayak yiyerek 2k kaybetceğine rakipten 3-4 sn çalarak tolere ediyor.
  • Yeni Oluştur...