Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 ohoho hareket ederken vurma olayını cozdum supermıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 buna kesin nerf gelir hocam hareket ederken ateş etmek ney ya recall a nerf gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 ya üf. nova ve zeratul oynayanların "im nova/zeratul. i dont soak" anlayışı. lanelerde kimse yokken kill peşinde koşup experience kaçırmaları. ŞİŞDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=07g7vsuGsCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 zera guzel soak yapioda nova soak olayinda sifir rakamla `0` ates etmesi daha ii yani heh dusmani pokelayabilir ne bileyim merc kasan varsa solo onu avlayabilir ama no soak TheRiverBelow said: ya üf. nova ve zeratul oynayanların "im nova/zeratul. i dont soak" anlayışı. lanelerde kimse yokken kill peşinde koşup experience kaçırmaları. ŞİŞDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Yoo sifir degil de olayi zeratul gibi degil nova nin. Cidden vurkac oynuyosun zeratul yeri geliyo tankliyo adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Ama yine de hl oyuncusu degil nova ya. En azindan sub 10 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben nasıl bir mmr bokluğuna düştüm bilmiyorum ama istisnasız oyunlarımın yüzde 90'ı hayatımda görmediğim salaklarla doluyor 2 haftadır. hayır abartmıyorum gerçektenden bir iki hata yapan adam değil. resmen troll pickler, oyunun amacına aykırı hareketler vesaire. öyle özledim ki rank1 olduğum zamanlardaki oyunu anlatamam. yenile yenile rank16 oldum ya şaka gibi haha. inanmıyorsanız aha esh dayıya sorun. ve sakın tüm oyunlardaki ortak nokta sensin sende problem var demeyin ya dşfghads. tamam ben de hata yapıyorum da fena da oynamıyorum yani dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben herkese bulaştırıyorum dandik adam curse unu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 https://twitter.com/BlizzHeroes/status/727543529812054017 yeni hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 o ne lan? deathwing olsaya, 4 kişi deathwingi kontrol etse. bende murky alsam tamam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Deathwing abi , B-52 degil her yerde turret falan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Chromie galiba, gifin adını değiştirmeyi unutmuş yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 https://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/4hp069/gifexploded_the_teaser_traced_new_dragon_hero_is/ Tarecgosa demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Esh said: Diablo en sikko tanklardan abi. Her assassinle agzi kirilabilir. al bi johanna , artanis bak neler oluyo sdfg Yoh emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 ben acamadım vıdyoyu ya ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 bu arada abıdık gubıdık dragonlara kadar kara derili ablamız var hem human formuda var mis. ana karakter koyarlar bole bısı ıcın hikayede adı gecen zırto bısı eklemezler yani, ya deathwing ya onyxia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Flameoffear said: Esh said: Diablo en sikko tanklardan abi. Her assassinle agzi kirilabilir. al bi johanna , artanis bak neler oluyo sdfg Yoh emenike. Yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 diablo cc karakteri, baya iyi bi tank. artanis en baba tabıkı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Diablo ya en sikko tank demişin. Daha neyin yanisi. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Rank 10 diablo var, Johannanin stich in yaninda esanesi okunmaz. Bariz off tank/warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Hayir simdi sonyaya falan da tank dersiniz diye korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 iyi tank diyenler, iyi tank mi diyo yoksa iyi warrior mi demek istiyo aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 iyi kaslı demek sitiyolarsa diablo en iyi kaslı olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 iyi bir hero. görev adamı. main için az biraz zayıf fakat stunları sayesinde rakipten çaldığı zaman kendisinde eksik olan hp'den daha faydalı olabiliyor. anub da öyle. durup dayak yiyerek 2k kaybetceğine rakipten 3-4 sn çalarak tolere ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar