applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 abi atı sırtına alıp koşuyor ahahahhdashdhasfass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 biri movement, melee, melee/movement skilli bide aoe bişi, diğer oyucuda range attack bide 2 range skill kullanıyo. bide ortak skilleri var skill shot biri atıyo öbürü patlatıyo. 2 sininde 2 tane heroici var secebildikleri. ikisininde kendi talent treesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 SenariouS said: acaba overwatchdanda karakterlerde gelecek mi hots'a ben didiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 tahmin etmek çok zor olmasa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 yeni arena moda 6.5/10 verdim pauahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 greymane inanılmaz op duruyor nasıl olcak acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ben bunu nasıl görmemişim ya sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 buda ign'e kapak olsun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 neki o? 6.5 mi verdi ign hots'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 https://www.reddit.com/r/Games/comments/392jgv/heroes_of_the_storm_ign_review_6510/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 e kafaları basmamıs demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 turnuvalar inanılmaz sorunlu ya, 1 saattir turnuva yayını var hala pick bile yapamadılar sürekli sorun çıkıyor, geçen blizzconda yine saçma sapan sorunlar çıktı, nasıl hala üstesinden gelemiyorlar bu sorunların gerçekten çok aptalca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 said: Greymane Gilnean Cocktail (Q) - Mana: 70 / Cooldown: 9 Seconds / Hurl a flask that deals 72 damage to the first enemy hit and explodes for 216 damage to enemies in a cone behind them. biji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 turnuva hala başlamadı sürekli trailer dönüyor. aynı trailerları 2.'ye döndürmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 navi - dignitas yarı final ilk maçı çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Murky aba tassadar bright ile adamlar yarı final kazandı ya la. ahahaha bu ne. QM de gelse blize söverdim adamlar korelileri gömdü vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 thrall ne underrated ya prolarda kurtlar silence gibi resmen zeratul teleportlayamasın, hammer boostlayamasın, monk dashleyemesin gg ez lightningle uzaktan vura vura raynor kadar damage çıkardı adam ama hlde qmde sorsan şöyle kötü böyle gimped :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 oynaması çok zevkli, metaya girmesini en çok istediğim herolardan. HL-QM oynanabilir bir hero tabi her hero gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 chain lighting buildi cok versitile zaten. hanı yandan girip temizliyemidiğin combatlarda bile tıkır tıkır iş yapıyosun gayet güzel dmgda sustainde cıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 ben saldım iyice hots'u. age of 2 hdye geçtim eski günlerin anısına. çok da keyifli valla beklerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 paticik kanalındaki 'recepenes' kim yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 thrall en sevdıgım 2. hero konumunda su anda, ulti olarak deprem daha faydalı aradan akıp combatın seyrını degıstırebılecegın bı hero. turnuvalarda ibiş gibi oynuolar tırsak tırsak, thrallın yanına bi varyor verıcen pushlayan tamamdır ben cok sevıom, win ratımde baya yuksek onla ama artanıs ney yahu, naazebodan fazla dmg yapmak nedır abı çüş purifier beame alıştım bide baya en ıyı hero herıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 sundering çok daha iyi, EQ bufflanırsa belki rakip olabilir sundering'e ama şu haliyle meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 yazuach said: 1:15'te Enchantress var ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar