Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gladmir said:

Hero yeni diye pek becerebilen yok heralde, surekli yerlerde geziyor.

aynen öle, savasmayıp kacarsan yatıyosun cüknkü, ama tem yeterince dps oyksa karsıda asla ölmüyo, hanı syavas yavas indirirz diye bişi yok
Mesaj tarihi:
Darksun said:

prism e çok kısa range i var ve yavaş demişler bencede doğru ama uzatırlars üsse yaklaşmak bile zor olur gibi geliyor, direk geçit arkasına swap. Bana W deki skill çok abes geldi :D

duz hali abes, talentlı hali en kilit skill. charge, block(normal blocktan cok daha fazla block veriyo talent mesela) sahane utility oluyo.

charge gelince baya deişiyo hero.
Mesaj tarihi:
Suark said:

artanısı alamıyorum nedn ya bug mı var ney

yarın shopa gelicek diye biliyorum. starcraft ek paketi olanlar 1 hafta erken oynama şansı buldular işte.
Mesaj tarihi:
Oyunun mmr olayı gerçekten çok berbat ya, inanılmaz gerçekten. Kaybetmen için her türlü olasılığı önüne koyuyor. Herhalde hl oynamamak lazım. Ya afk var, ya laf dinlemeyen var, ya zaten fikirsiz olan var. Çok acı ya. İnsan sevdiği oyunu oynayamıyor. Diyor ki oynarsan ezileceksin devamlı kaybedeceksin. Ha 1 tane kazandın mı tamam o zaman ardından 6 mac kaybet kendine gel. Of allahım.
/rant
Mesaj tarihi:
oyunun tadını kotu oynıyanlar falan kacırmıyo, cık cık kendı takımına laf eden malalr kacırıyo abı, ben dalga gecıyorum ıplemıyorum amamıllet sınırlenıyo oyunu bırakıp bırbırlerıen dalasıyolar.

baska bır mmrr sorunu yok.
Mesaj tarihi:
yenilmeye başlamış olan takım da remake sonrası talentları oyun yanlışlarını falan düzeltip yendi. hakemlerin en azından talent seçimlerini değiştirmeyi yasaklamalıydılar. büyük sıçış.
Mesaj tarihi:
regamemi yoksa kaldıkalrı yerdenmı devam ettiler?

kaldığpın yerden devam ederken talentlar dağıtılmamısmı kalıyomus? sanmıyorum öle olduğuna, regame'se isteyen istediğini yapar
Mesaj tarihi:
Artanis eğlenceli ama karşı taraf herhangi bir cc alırsa bayağı zorlanıyor. Gerçi hangi hero zorlanmıyor ama Artnais bir başka, bale yapar gibi açılıp düşmanın yanında stun yediğinde öyle bacakları açık kalıyor..^^

edit:@cuce valla bilemedim üşendim bakmaya, outshined'ın dediği üzerine konuştum ben de.
Mesaj tarihi:
Flameoffear said:

Baştan başladı o maç. Niye aynı talentlerle devam etsin ki?

çünkü verdikleri talentlarda rakibin late game setupa karşı heal yetmiyordu, remake sonrası tyrande full heal build gitti, hiç geriye düşmeden kazandılar.
Mesaj tarihi:
standart dışında build yapan yenilmeye başlayan takımdı. diğer takımın buna önlem alma şansı yok, daha çok heal atan bir healera karşı ne yapabilirler.
  • Yeni Oluştur...