Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Gladmir said: Hero yeni diye pek becerebilen yok heralde, surekli yerlerde geziyor. aynen öle, savasmayıp kacarsan yatıyosun cüknkü, ama tem yeterince dps oyksa karsıda asla ölmüyo, hanı syavas yavas indirirz diye bişi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 artanisa adeta bir ölüm savaşcısı, bir yokedici avcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Darksun said: prism e çok kısa range i var ve yavaş demişler bencede doğru ama uzatırlars üsse yaklaşmak bile zor olur gibi geliyor, direk geçit arkasına swap. Bana W deki skill çok abes geldi :D duz hali abes, talentlı hali en kilit skill. charge, block(normal blocktan cok daha fazla block veriyo talent mesela) sahane utility oluyo. charge gelince baya deişiyo hero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 bu haftaki açık ara en iyi üçe girer http://www.youtube.com/watch?v=dmNouKTcJQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 of lily çok iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 artanısı alamıyorum nedn ya bug mı var ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Suark said: artanısı alamıyorum nedn ya bug mı var ney yarın shopa gelicek diye biliyorum. starcraft ek paketi olanlar 1 hafta erken oynama şansı buldular işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=44nAq9ygJCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Oyunun mmr olayı gerçekten çok berbat ya, inanılmaz gerçekten. Kaybetmen için her türlü olasılığı önüne koyuyor. Herhalde hl oynamamak lazım. Ya afk var, ya laf dinlemeyen var, ya zaten fikirsiz olan var. Çok acı ya. İnsan sevdiği oyunu oynayamıyor. Diyor ki oynarsan ezileceksin devamlı kaybedeceksin. Ha 1 tane kazandın mı tamam o zaman ardından 6 mac kaybet kendine gel. Of allahım. /rant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Rating sistemi, herkesi birbirine yakin tutmaya gore calisiyor. Gun de bir win disinda hl oynamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 oyunun tadını kotu oynıyanlar falan kacırmıyo, cık cık kendı takımına laf eden malalr kacırıyo abı, ben dalga gecıyorum ıplemıyorum amamıllet sınırlenıyo oyunu bırakıp bırbırlerıen dalasıyolar. baska bır mmrr sorunu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 artanis muhteşem olmuş lan EN TARO ADUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 http://www.twitch.tv/blizzheroes turnuva var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Adamlar 15 dakka sonra remake yaptılar ya lan.. asdfasdf Production Value! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2015 yenilmeye başlamış olan takım da remake sonrası talentları oyun yanlışlarını falan düzeltip yendi. hakemlerin en azından talent seçimlerini değiştirmeyi yasaklamalıydılar. büyük sıçış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bu 15 dakika olayını duymuştum ama talent değiştirme olayı bayağı kötüymüş. Hangi akla hizmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 regamemi yoksa kaldıkalrı yerdenmı devam ettiler? kaldığpın yerden devam ederken talentlar dağıtılmamısmı kalıyomus? sanmıyorum öle olduğuna, regame'se isteyen istediğini yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 artanis çok iimiş lan das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Artanis eğlenceli ama karşı taraf herhangi bir cc alırsa bayağı zorlanıyor. Gerçi hangi hero zorlanmıyor ama Artnais bir başka, bale yapar gibi açılıp düşmanın yanında stun yediğinde öyle bacakları açık kalıyor..^^ edit:@cuce valla bilemedim üşendim bakmaya, outshined'ın dediği üzerine konuştum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Baştan başladı o maç. Niye aynı talentlerle devam etsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 elektrik kesildi ilk kezleaver aldım amma uzattı qpue time'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Flameoffear said: Baştan başladı o maç. Niye aynı talentlerle devam etsin ki? çünkü verdikleri talentlarda rakibin late game setupa karşı heal yetmiyordu, remake sonrası tyrande full heal build gitti, hiç geriye düşmeden kazandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Bu tek taraflı bir değişiklik olsa dediğin doğru da, rakip de aynı hakka sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 standart dışında build yapan yenilmeye başlayan takımdı. diğer takımın buna önlem alma şansı yok, daha çok heal atan bir healera karşı ne yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Uthere karşı Ty abi ne kadar heal avantajı olacak allasen. Yenilmelerindeki sebep kesinlikle bu değil yani. Ön ayak bile olmuş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar