Madcat Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 bu arada haftaya katowice'ya western clashi izlemeye gidiyorum, selam söylememi istediğiniz birisi var mı sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 khaldorun kelinden öp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 kelinden öpçem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 assasinler şaşkın https://i.hizliresim.com/W7qR9P.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 hgc'yi yerinde görüp izlemek müthişti, deli bir final oldu. mastermind adrd alıyordu valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2018 sansina sahane turnuva oldu. keske fnatic de tam takim cikabilseydi. kenara gelip dignitas diye bagiran eleman kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 dignitas fan number 1 t-shirtlü bir adam vardı sürekli pankartını kaldıran onu mu diyorsun :) her maçta geziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 sag onde sahne kenarinda ayaga kalkip dignitas diye bagiriyordu devamli. t-shirt'unu hatirlamiyorum. pankarti vardi. kiralik amigo falan miydi acaba yoksa takimdan birinin amcasinin oglu mu sdfg. lol arattim dignitas #1 fan diye, bu video cikti https://www.youtube.com/watch?v=WLfhgjEz5NI iste bu eleman. gozukmuyor da, sesinden tanidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 tempostorm macinda badbenny nasil oldu gorememistik. reddit'e koymuslar: https://clips.twitch.tv/IntelligentMoistCrowPipeHype you had one job. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 artık hl'de bile yemiyolar bu numarayı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 ufff bir de teamfightda veya objective karmaşasında falan değil herif lanede 1v1de yiyor hamdolsun bugün de cringeimizi gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 bu blizzard'in reworkleri son zamanlarda ayni zamanda balance patch. sonya gozden mi dustu? olmeyen merc sonya. tracer mi gozde? poly spam medivh. :D yalniz ana'ya ayip ettiler. kadın anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Overwatch'ta da HotS'ta da mainim olmustu, ikisinde de yazik ettiler. Zaten meta'si degildi, bi de ya self heal'ini buff'liyoz qnq derken katlettiler karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 tracer güçlüydü ama medivhe gelene kadar durdurcak şeyler vardı oyunda. sonya da aptal bi şekilde güçlüydü üst üste nerflendi hala seçiliyordu ama üstüne bi de rework geldi, son halini hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 hala güçlü, talentli spear + 1 tane aa abathuru patlatıyor abathur demişken qmde unrankedda abathuru yasaklasalar casual oyunlar seviye atlar çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2018 https://i.hizliresim.com/XPpYq6.jpg geçen sezon yaptıkları şu boktan iş yüzünden oyun kalitesi yere çakıldı. ağlamalara doyamadım şu salaklık yüzünden güzelim oyunun içine sıçıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2018 placement cok kotu bir sistem. match making, adjustment falan herhangi bir sistemde sorun oldu mu placement ile sorun katlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2018 Team league 1-6 gidiyor efsane.... Diamond'dan silver'a dusucem heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2018 oha fenix https://www.youtube.com/watch?v=lwY7xxSw6jE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 kore yine arayi acmis. 3 tane kapi gibi takimlari var. tempest ligde en begendigim takimdi. fakat eastern clash'de ayni seviyede oynayamadilar. ksv'nin map sayisi olarak ustunlugu var fakat finali alan dudugu calar. ksv'nin 3-0 kazandigi maci izleyemedim. finalde ballistix gayet ikna edici bir ustunluk sagladi. rich iki turnuvadir ya allah oluyor ya da ekmek. arasi yok... ekmek oldugu zamanlar onun yuzunden kaybediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 reworkden beri mumkun oldugunca medivh spamliyorum. sahane olmus. yalniz tekrar ufak bir nerf daha lazim. XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 MM nolmuş böyle ya, birkaç ay ara verip döneyim dedim hale bak https://i.hizliresim.com/vjGBjz.png her maçta 2 tane moron oluyor mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2018 BU NİYE OLMUYA YEAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 fenixde saçma sapan damage var gibi, pre-nerf kael kadar ismi kiril alfabesiyle yazılmış adam release günü 100k damage görüyor varın siz düşünün ehueh ama acayip derecede draft-dependent sanırım çünkü yanlış görmediysem DoTlar shieldi ertelemenin yanında bir de direk hp'ye vuruyorlar, sylvanasın uyduruk dotu bile mahvediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2018 evet damage harbiden yuksek olmus. bana videodan tirt bir hero olacak izlenimi vermisti. tabii talentlari bilmiyordum ve bruiser sanmistim. AA damage cok iyiymis. late game talentlari cok cok kuvvetli. early game biraz stackleyebilirsen, ki quest olmayan talent da iyi orada, bir bakiyorsun top damage olmussun sustain ile. nerflenmeme ihtimali yok. hatta iki kez ust uste nerflenebilir. oynamasi bayik olur diyordum onda da yanilmisim. plasma cutter, salvo, planet cracker, weapon modes hepsi eglenceli. bakalim cassia pick rate ne olacak. tass ile combolayinca ne olacak. yalniz dragoon ile fenix keyfi olmuyormus. random protoss unit kontrol ediyormusum gibi hissediyorum. frontline yapacaktilar fenix reis'i :( lanet olsun scout pilot'u artanis'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar