Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 14 günlük falan bir yaram var, ve yara eklem yerinde. yara 6 dikiş ile tutturulmuştu, geçen hafta dikişleri aldırdım: şimdi bu dikiş yerlerinden bir tanesi açıldı... doktora sordum iyileşir dedi, çok da umursamadı. kapalı mı kalsın açık mı? tekrar dikişle olmaz orası, krem vs süreyim mi (yara kuruyor) (bepanthene, vazelin, antiseptik?) merak edenler için: cam saplandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Gecmis olsun. Yara acıksa krem surulmez zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 yara tam olarak açık diyemem 6 dikiş yerinden 5'i birleşti. bir tanesi açıldı... kuruyunca daha çok açılıyor, vazelin sürdüm biraz yumuşadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 eklem yeri abi..ister istemez oynatinca acilacak yine iyi digerleri tutmus..yapacak birseyin yok acik kalsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bu arada bepanthene merhem..yagli olan..yada bepanthene plus krem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Sevgiline öptür geçer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Goering said: 14 günlük falan bir yaram var, ve yara eklem yerinde. yara 6 dikiş ile tutturulmuştu, geçen hafta dikişleri aldırdım: şimdi bu dikiş yerlerinden bir tanesi açıldı... doktora sordum iyileşir dedi, çok da umursamadı. kapalı mı kalsın açık mı? tekrar dikişle olmaz orası, krem vs süreyim mi (yara kuruyor) (bepanthene, vazelin, antiseptik?) merak edenler için: cam saplandı... https://eksisozluk.com/madecassol--1308765 Sırf bunu sursen yeterli yanık olsaydı son entry'de ki karısımı yaparsan canavar gibi olur diyecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 dikiş daha çok kanama durmayınca atılıyor, veya kesik çok büyükse. Sürekli kanama yoksa iyileşir takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kanama yok, ama 1 cm uzunluğunda deri ayrık (olması gerektiği yerden) resim koymayacağım, mideniz kalkmasın: açık olan yer avuç içi / yüzük ve orta parmak arası... parmaklara paralel, aşağı doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ufak bi flasterle yapıştır ayrılmasın radikalçözümler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 abi bu saatten sonra orasi kaynamaz olu deri gibi dusun..zamani gelince tirnak gibi kesersin ucundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kan var, yara var, kesik var, bakma alttaki _ şeklindenki yer açık ~1 cm. elimi hareket ettirirken o arası yırtıldı, gerisi kapandi. flaster tutmaz orayı, zannetmiyorum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bosver zaten bir uzvum da gorunmuyor spo da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bu arada yarayi gormedim de okulda acil servisteyken sunlarla dikis bile atmadan bayagi yara kapattiydik.. 3m steril strip .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 İyileşmiş abi o, takma kafana. Ayrıca kapanır da orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 kan var, yara var, kesik var, bakma http://uploadpie.com/chOsi soldaki I şekilli yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 abi 3 vakte kadar kismetin acilacak..gelecekte is hayatin az karissa da refaha ereceksin..cok uzun bir hayatin olmayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 el abi, bırak da ciddiye alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 abi kastin cinsel hayatsa metresini kullan..oteki butun versiyonlarda o I yerinden bir cacik olmaz rahat ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 dana22 said: bu arada yarayi gormedim de okulda acil servisteyken sunlarla dikis bile atmadan bayagi yara kapattiydik.. 3m steril strip .. Aynen benim flaster derken demeye çalıştığım steril striplerdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 amk.. el dedigin kan dolasimi alan yer, iyilesmesi kisa surecek yer. dikis-yara buyuklugu az. bi daha dikis vs olursa pansumanlarda rifampicin iceren ampul kullanin. hatta bu mini yara icin de kullanabilirsin. bisi degil ama lan bu. kedi gotunu gormus yara sanmis yarasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 iyilesmis hali bu, 6 matrix dikis tutuyordu o deriyi.. derinin altinda ayri bir kesik daha var... 20cm cam saplandi, ve sonra kirildi. el cerrahi 3-4 saat ugrasti. 13 gün geçti... edit: o yazdigin ilacı eczaneye söylesem pansumanlatir mı? yara açık mı kalıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 abi gevse biraz..rifampisin atb.. bepantehe den farkli bir etki yapmayacak dunyana..su andan sonra harbiden kggyz butonunu aktif hale getiriyorum.. 13 gun gecmis ki zaten yara kaynamis bilmem ne olmus..bu saatten sonra orasi kaynamaz birlesmez ..alttaki acik deri ust deri haline gelecek keloid olusacak az bir iz kalabilir..su anda ne yapsan bos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 bu ne abi hahaha benim parmağın başı gitti geçen gün, fotosunu koysam acili ararsınız demek ki ambulans çağırmak için. ufacık bir şey lan bu, bir şey olmaz dert etmeyin böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Adam yarası küçümseniyo diye atara giricek diyenler elime mum diksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar