Palin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Vermekte baya bi geç kaldıım, hocanın ricasıyla yapmaya karar verdiim dönem ödevim olur kendileri =) Konusu: Trigonometrik Fonksiyonların Mühendislik Alanındaki Kullanılışı-Yerleri vs vs.. Bilgisi olan nerde kullandıklarına vs vs.. dair bişiler yazsn pls =) toparliyim yaziyim bende yarın verim ehueh arıorum internette ztn shu anda türkiyedeki halini biliosunuz, ztn bulamıorumda.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 mimarlıkta kullanılır :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 oha abi periyodik her olayda giriyo sinus dalgasi :) zilyonlarca kullanim alani var[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 hıc sevmıyorum bu konuyu ya[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Askeri alandan başla, nasolsa fizikte nerdeyse her alana girmiş trigonmetri. Atış hareketlerinden girer, top & tank vb dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Wanderer yaz işte bi kaç bişiyde yazak bisde :PPp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 alternatif akim devreleri her turlu titresimin incelenmesi (atomik yapidakiler de olabilir, quartz kristalleri gibi) simdi bunlar geldi aklima gelirse yazarim ama fizik nerdeyse trigonometri orda eheh[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 matematikteki en kolay konu.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 sen bunlara bişi sorma absoluta sor yada spectra sana hemen bi program yapsın :) absolut iyi anlatıyo öğretmen gibi mibarek bana geçen gün O.B.B.E i süper anlattı :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 matematikten almışsan afedersin ama iiyi bok yemişin :) hep sinir olurdum matematikten dönem alanlara hoca almayın kazık sorcam yapamazsınız derdi,yine 1-2 inek kesin çıkıp sırf gıcıklık olsun diye alırdı (genelleme yapmıyorum sadece bizim eski okuldan bahsediyorum)[hline]Hit the battle now we high speed With my marlin tryin to make these motherfuckers die speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 trigonometri tiksinç bir konudur[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 son 3 senedir dönem ödevimi hep mat. den aldım hep de 85 fln verdi hoca :) ödev siteleri ownz :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar