Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Selamlar Glam / Hard Rock grubum The Madcap'le TV8'de yayınlanan Rising Star programına katıldık. Şu ilk tur performansımız. İkinci tur ile ilgili detaylar ve nasıl destek olabileceğiniz aşağıda. Dürüm challange işine gelince. Paticik forumlarının yaklaşık 13 senelik bir üyesi olarak bu yarışma için desteklerinizi rica ediyorum. Eğer yarışmayı kazanırsak Paticik üyeleri için şahane bir dürüm partisi vaadediyorum ! İkinci Tur 8 Eylül Salı akşamı ( önümüzdeki salı ) Rising Star Türkiye'nin 2. turu için TV8 ekranlarında tabii ki Rock N' Roll duruşuna yakışan bir şarkı ile sahnede olacağız. Rising Star'ın ilk turunu geçmenin bizim için çok ciddi geri dönüşleri oldu, özellikle bu müziği seven bir çok insanla buluşmuş olduğumuz için çok mutluyuz. 2. turu da geçip TV ekranlarında Rock N' Roll ruhunu yaşatmaya devam etmek istiyoruz. Bu yüzden bu turda da bize oy göndererek desteklemenize ihtiyacımız var. Rising Star 2. Turunda bize oy verebilmek için YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor (Uygulamanın logosu aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi TV8 logosunu içeriyor.) Uygulamadan oy verebilmek için bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulamayı açıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız henüz belli olmadığı için, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz. Çıkış saatimiz belli olduğunda buradan tekrar duyuracağız. 1. Turda şarkı bitimine 1:40 dakika kala duvar kalkıp oy oranımız %81 civarına geliyor ve sonra orada kalıyor. Bazı arkadaşlarımız nasılsa duvar kalktı diyerek oy vermeyi pek umursamamışlar. Ancak bundan sonraki turları geçebilmek için daha yüksek oy oranına ihtiyacımız olacak, ve ayrıca yüksek oy oranı bu müziğin daha çok ilgi görmesi anlamına da geliyor. Bu yüzden oylamayı kesmemenizi rica ediyoruz. Bütün bunlar tabii ki tekrar o sahneye ve TV8 ekranlarına Rock N' Roll ruhunu taşıyabilmek, bu müziği biraz olsun ileriye götürebilecek bir adım atabilmek adına.
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Güzel performans, solo sonrasında şanssızlık olmuş sanırım :D 5.niz nerede? gitar lazımsa geliyim ^^^ (kız olsam verirdim btw:P)
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Adam editleyip cinsel talep iletti ya :) Uygulamayı indirdiğimizde kimlik bilgileri vs istemese daha memnun olacağım valla ama bakalım bu sefer girip oy vereceğim inşallah. Başarılar!
photographer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 güzel performans ben de unutmazsam veririm de bu uygulama işi hem iyi hem de kötü olmuş anlattığına göre
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 eheh herkese teşekkür. Bu turda 2. gitar da geliyor geçen sefer iş sebebiyle gelememişti. Ortamın heyecanından ilk turda ufak tefek hatalar oldu tabii. Bir de çok hızlı oldu başvurduk öbür gün prova diye gittik sonraki gün sahneye çıktık. Daha iyi hazırlanma imkanı olabilirdi :D
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 performans gayet güzel (tu) girer basarım oyumu
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Güzel, tv8 vs olmasa daha bir güzel olurdu. Başarılar diliyorum oy veririz kız arkadaşım izliyor zaten. Ama siz saati yazın yinede.
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Bu arada sıradaki şarkı için yapılan ankette bon jovi ye verdim oyu. Bon jovi den giderseniz oy alma şansınız artar ve sevdiğiniz müziği çalmış olursunuz.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Çok teşekkürler, Bon Jovi veya Guns N' Roses olacak gibi ama henüz tam kesinleştiremedik şarkıyı. Sanırım pazartesi provalar sırasında belli olacak.
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 sen hangisisin grupta :P google a Deniz Sayman yazmam yetti tamam :) hanıma söyliyim de unutturmasın.
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Selamlar, Kusura bakmayın buraya yazma şansım olmadı. Pazartesi sabahı İstanbul'a yola çıktık, tabii iptal olunca akşam döndük. Eşya taşımak zorunda olduğumuz için arabayla gidip geliyoruz bir de dönüş trafiğine kaldık. Baya yorucu oldu. Son durum 15 Eylül Salı günü çalacağız, desteklerinizi bekliyoruz :).
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bu akşam sahnedeyiz, destekleriniz için hatırlatayım dedim :) Baraj %80 jüri de daha zor oy veriyor dün gördüğümüz kadarıyla o yüzden her türlü desteğe ihtiyacımız var
elesso Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2015 aa görmemişim bunu. sonuç ne oldu acaba....
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Yarı-finale kaldık. Pazartesi veya salı tekrar sahnedeyiz :) duyuracağım!
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 oğlum biz bunu izliyoruz denk geldikçe hiç yoksunuz nasıl bi yarışma anlamadım ki
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Ya TV 8 de olmasını geçtim Juri o kadar patates ki. Fuat dışında yani yanlış anlamayında Demet akalın ne ya.İlk çıktığınızda hayatında rock duymamış gibi ekrana dümdüz bakması felan.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 tv 8 acunun degil mi, baska hangi kanalda olsaydi?
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Peki son performansta senin gitarının olmayışını Fuat'ın söylememesi, solodan bahsetmesi sadece incelik mi çaktırmadan belirteyimcilik mi, yoksa cidden o da mı farkına varmadı? İlkidir umarım.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 Farketmiştir canım, fark etmez olur mu?
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Tam detayını ben de bilmiyorum o durumun. Rising Star Türkiye Yarı Finali için 21 Eylül Pazartesi günü TV8'de canlı yayında sahnede olacağız. Çalmayı en sevdiğimiz şarkılardan birini, muhteşem bir Hard Rock şarkısını çalacağız. Tek sıkıntımız bu sefer süremizin 2 dakika ile sınırlı olması. Maalesef Normalde 4:35 dakika olan bu şarkının yarısından fazlasını çalamıyor olacağız. Yine de şarkının ana hatlarını elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz. Bu sefer baraj %85 ve süre 2 dakika. Desteğinize diğer iki turdan daha da fazla ihtiyacımız var. Yarışma başında bir defa olsun AC/DC çalsak yeter diyorduk ama artık final görmek istiyoruz. Bu turu geçmemiz çok zor ama sizlerin de desteği ile bunu da başaracağımızı umuyoruz. Not: Rising Star Yarı Finalde bize oy verebilmek için Tv8 YAN EKRAN isimli mobil uygulamanın telefonunuzda yüklü olması gerekiyor. Uygulamadan oy verebilmek için, bizim VTR'ler gösterime girmeden programın açık olması ve bizim fotoğrafımız çıktığı zaman yarışmacıya bağlan seçeneğini sağa çekmek gerekiyor, biz sahnedeyken uygulama açılıp oy verilemiyor maalesef. Saat kaçta sahnede olacağımız belli olmadığından, bizi desteklemek isteyen arkadaşların biraz erkenden tv karşısında olmalarını ve YAN EKRAN uygulamalarını açık bulundurmalarını rica ediyoruz.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Hayatta bir yarışmaya oy vermedim, bunu deneyeceğim.
Öne çıkan mesajlar