Kharon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 CthuLhu said: KHaRoN said: Ben de ayarlamaya çalışayım madem mekan çok iyi gözüküyor istanbulda mısın sen? Bu siralar ev disinda heryerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 tantunicide check in yapmis en son :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 abi eş çocuk yaparsak birbirimizle konusamayız kı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 eşsiz ve çocuksuz yok mu lan aranızda sdf gelmişken zenginlerden biri evlat edinsin beni madem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Eşli çocuklu olmasına gerek yok ancak eşsiz gelmek -eşi o gün yalnız bırakmak- sorun olacaksa/istemiyorsanız eşli çocuklu geliverin yau işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Evet son haftaya girildiğine göre satışları alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben gelmeyi çok isterdim ancak malesef o tarihlerde şehir dışında olacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Ben de o tarihlerde istanbul disinda olacagim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2015 Selam, Geliyorum! Ama kıvırırsam, şimdiden para yapıştıracakların kimler olduğunu da görmek ve bilmek isterim :P Bir mani keder olmazsa geliyorum. Konum rica etsem :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Geliyorum. Kız arkımla gelicem. Saat kaç gibi buluşuyoruz Kulindağ dağevinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 10-11 nasıl? Kahvaltı 14:00'e kadar sürüyor, sonra mangala doğru evriliyor hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Bu arada rezervasyon da yaptırmak lazım. Başka kimler geliyorsa parmak kaldırıp kişi sayısı verebilir mi? paramecium (2+2?) prozzak (2) Vodan (2) ... Edit: Kulindağ Dağ Evi Map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 dreagloth said: eş-çocuk yapıyorsak +2 de benden olur da mekan kapatmaya gidiyor olay dur sen geliyorsan bende gelirim de yer biraz uzakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sana uzak, bana da baya uzakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 sabah dımı bu, unuttum la ben bunu ıyıkı gordum baslıgı ben gelıcem ya, paticeyide getirebilirim. Sayı net değil babo. erken olsun, tek gelirsem hayvanla çift gelirsem arabayla gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Meraba. Ben Patice. Noluyor burda (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 CthuLhu said: Liebe said: CthuLhu said: mekan hatunları da götürmelikmiş ama biz muhabbet ederken onlar sıkılır mı bilemedim =) ben de kartal maltepe dolaylarından birilerini alabilirim. Hatta hatunlu yapılacaksa onu da alacağımdan kartal-göztepe arası bir yerden alabilirim birilerini. ee ben de hanımı alayım bari ya şimdi bu buluşmayı açıklamaya çalışmaktansa çok daha mantıklı takılsınlar işte ezgiyle bi kenarda sdfds çok mantıklı kaarşim. ezgiyle ceydayı bağladık mı mis. Ezgi <3 ceyda <3 ceren.. Bende gelicem beni de getircek suark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 dreagloth said: sana uzak, bana da baya uzakmış tamam akşam cs ye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Selam, Mekân çocuk için sıkıntı oluşturabilecek bir ortam olduğu için 1+1 şeklinde gelirim ben. Tarih 03.10.2015 Cumartesi değil mi; yanlışlık yok :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 3.10'da ben yalan oldum :'( bi hafta ertelesek mi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 bu arada şöyle bir tarif var sitelerinde: tarif said: TEM'den Kavacık çıkışında ayrılarak sürekli Riva yönünde ilerleyiniz. Mahmut Şevket Paşa tabelasından sağa sapınız. Yaklaşık 2,5 km sonra Mahmut Şevket Paşa köyüne ulaşacaksınız. Mamut Şevket Paşa köyüne varınca Alibahadir yönüne devam ediniz. Köy mezarlığını geçtikten 100 m. sonra soldaki orman yolunu gösteren Kulindağ tabelası (yolun sağ kenarında küçük ahsap tabela) var. (Tam bu noktada yolun solunda, biraz çukurdaki çardağın yanındaki çesmeyi de görebilirsiniz.) Asfaltın solundan içeriye giren toprak yoldan 300m. kadar ilerleyince Kulindağ'dasınız. http://www.kulindag.com/tr/harita.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 ben tek gelıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Adres tarifi ile ulaşmak epey zor bence. Mahmut Şevket Paşa'dan sonra doğaçlama yapmak gerekiyor biraz. Foursquare kullanıyorsanız kolayca bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Son durum şu şekilde doğru mudur, dışlanan varsa söylesin lütfen. Önceki sayfalarda gelirim diyenleri yazmadım, sadece konfirmasyon verenler. paramecium (2) prozzak (2) Vodan (2) Suark (1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 UTC +02:00 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar