zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Yine ben ama bu sefer boş gelmedim. Çekiliş düzenledik, katılmak isteyen varsa buyursunlar. Oyunlar Mad Max, Fifa 16 ve Metal Gear Solid 5. Link de şu; http://www.kinguin.net/blog/giveaway-teasycat/ Benim twitterı takip etmeseniz de olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 11 gun nasil gececek simdi ya, sabirsizlaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 iyi de nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2015 Fallout 4 38 Euro iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Yine ben, yine reklam. Kinguinden Fallout 4 alma planınız varsa şu linkten alırsanız çok işime yarar. http://www.kinguin.net/7en/77y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Hey yo Hazır Rainbow 6 Siege ve Just Cause 3 çıkmışken uplayım şunu. 70 liraya Just Cause 3 vardır bitmiş. Linki de koyayım tekrardan; http://www.kinguin.net/7en/61w Link üzerinden alırsanız çok işime yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 geçenlerde denk geldim yayınına hareketlerin çok yapmacık geldi en azından bana zaten ,şu twitch de Türkler arasında işi layığıyla yapan bi kaç kişi var bu alemide para kazanıp ev geçimdirme olayına sokmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Başta herkese öyle geliyor nedense. Tanısan seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 tanisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 birgün 5KGlik mama alip gelicem yanina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 5kglik mama 2 gün gidiyor haberin olsun aghksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Valvyn said: geçenlerde denk geldim yayınına hareketlerin çok yapmacık geldi en azından bana zaten ,şu twitch de Türkler arasında işi layığıyla yapan bi kaç kişi var bu alemide para kazanıp ev geçimdirme olayına sokmuşuz. Ya açıklama yapamadan edemeyeceğim son cümlene ithafen. Donate bar ya da bağışla ilgili bişeye denk gelmişsin muhtemelen. https://forum.paticik.com/read.php?22,8242311 Şu hayvan için yaptığım harcama için muhtemelen bağışlarla ilgili bişey söylemişimdir. O da tükendiğim için artık. Yoksa rahatça Youtube+sponsor vs kendimi geçindiriyorum. Ama ayda 1k sadece hayvanlara harcayınca lazım oluyor destek bazen. İşi layığıyla yapan dediğin adamlar da muhtemelen prim üzerinden yürüyen tiplerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Yok o cümle sana değildi.Son cümle twitch de yayın yapan türkler geneli.Oxi-zeon-anakinn tarzı adamlar içindi işi layığıyla yapanlar dediğim bana göre Jahrein var mesela arada izliyorum zaten sanırım en çok community sahibi olan o ,bide bilmıyorum belki denk gelmişsindir burakoyunda diye bi kanal var youtube diğer yayıncılar bana samimiyetsiz gelıyo.Tabi dediğim gibi bu bana göre seninde onlarında fanboyları vardır o yüzden yanlış anlama tekrar söylüyorum ^^Bana Göre^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 açıklama yapman bile gereksiz abi he de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Valvyn said: burakoyunda tamam teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 zipzip dışında türk twitcher izleyen varsa çıksın shaming yapalım https://static8.bobiler.org/monte/2015/7/3/game-of-thrones-sacmalatmaca--174705.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 bingildak said: açıklama yapman bile gereksiz abi he de geç Ya son zamanlarda kediye cidden çok harcama yaptım, yayında da söylüyorum bunu. Arada da esprisine 'napıcaksın parayı' dediklerinde karı kıza harcıcam diyorum. Öyle bi ana denk gelmiştir diye açıklama yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 üstüne basa basa bana göre dememe rağmen kendi kendine tribe girmeni anlamadım sana göre öyle olmayabilir ki bu da gayet doğal.Neyse sana iyi yayınlar ne diim başka.Millet eleştiride kaldıramıyo ak nasıl bi ülke olduk EDİT:bu alemide para kazanıp ev geçimdirme olayına sokmuşuz. İyi oku sokmuşuz yazmışım sokmuşsun dememişim.Genel konuşmuşum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 https://v.cdn.vine.co/r/videos/50D68E29C51207087139931213824_39b51918935.3.1.1599331123785137788.mp4.jpg?versionId=5d5CgqBPmdiUXTvY5q_a2bKfbVN9Bnx1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Jahrein pati üyesiydi diye hatırlıyorum. Ergen hayranları baya fazlalaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 http://forum.paticik.com/thumbnails/329/82e/471/7a0/e93/081/619/a14/7d5/177/80_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 -Crawler- said: Jahrein pati üyesiydi diye hatırlıyorum. Ergen hayranları baya fazlalaşmış. aynen yazardı bi aralar sora noldu bilmiyorum ayrıca ergen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 jahreinin ettiği küfrün yarısını eren etse, en az 2k subı olurdu net. ama favorim burakoyundanın sivilceleri, bayılırım izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 mokoko said: ayrıca ergen? Ergen derken seni kastetmedim yanlış anlama. Genelde izleyici kitlesi ergenlerden oluşuyor demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar