Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Leylanın kaç aylık olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok. Muhtemelen 2 falan, 1350gr şu anda. En erken kaç kilo olduğunda kısırlaştırılır dişi kedi? Hiç azmazdan uçurmak lazım fallopi tüpçüklerini falan. Minnoşu azmadan kısırlaştırdık, acaip memnunuz ne bi püskürdü ne bi serserileşti. Leyla da kızışmadan kısırlaştırmamız lazım, rahatça sokağa atlayabilir çünkü kızışırsa. Ha bu arada olur da kısırlaştırmadk ilk kızışmayı yaşadık, kısır erkek kedi ona hallenir de sakinleştirir mi? Aşağı atlasın hiç istemem çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 ne diyon olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Kedi kaç kilo olunca anestezi altına rahat yatabilir yani, kaç aylık bilmiyorum tamamen totomdan atarak bence iki aylık diyorum 3 ay sonra yavrulara ev arıyoruz diye konu açmak istemem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2 aylıkken baya küçük, en az 6-8 aylık idi yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 veterinere sor en temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 la 2-3 aylık zaten yavru. neyini kısırlaştırıyon o zaman. kedi yaşı ile 6 yaşa tekabül ediyor 2-3 ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 kedi yaşıyla 2 aylık değil mi hayvan çeto yaşıyla 1 falan o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Bi arkadaşın kedisi 5 aylıkken kızışmış onu öğrendim az önce. Ben iyisi mi karma aşı için vete gidince bunun yaşını sorayım tahmini kaçtır diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 vete sor en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 1 yaşına yaklaşırken yaptırman sağlıklı demişti bana, gelişimini tamamlasın biraz vs diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Drall said: Bi arkadaşın kedisi 5 aylıkken kızışmış onu öğrendim az önce. Ben iyisi mi karma aşı için vete gidince bunun yaşını sorayım tahmini kaçtır diye Bizimki de o civarlarda olmuştu ama beklemiştik biraz daha büyüsün diye 1 yaşına yakındı yaptırdığımızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Darestan said: kedi yaşıyla 2 aylık değil mi hayvan çeto yaşıyla 1 falan o zaman http://causte.blogspot.com.tr/2012/05/kedi-ylna-gore-yas-hesab.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Seperate said: Drall said: Bi arkadaşın kedisi 5 aylıkken kızışmış onu öğrendim az önce. Ben iyisi mi karma aşı için vete gidince bunun yaşını sorayım tahmini kaçtır diye Bizimki de o civarlarda olmuştu ama beklemiştik biraz daha büyüsün diye 1 yaşına yakındı yaptırdığımızda Ya ben de büyüsün diye beklemek istiyorum ama benim evden sokağa atlar çok rahat, o yüzden daha erken kısırlaştırmak zorundayım gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 kopek disleri degisti mi? degismedi ise -3, degisiyor ise 3-6 ay arasindadir. yeni disler kalin olanlar ustteki, yandakiler dusuyor onlar cikinca. http://www.mypetsdentist.com/sites/site-2442/images/Felines/425d15fb-7f00-0001-6e99-99e6cf5c9e33.JPG - 5-6 ay civari ideal kisirlastirma icin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Drall said: Kedi kaç kilo olunca anestezi altına rahat yatabilir yani, kaç aylık bilmiyorum tamamen totomdan atarak bence iki aylık diyorum 3 ay sonra yavrulara ev arıyoruz diye konu açmak istemem sdf Bizimkinin doğuştan gözünde problem vardı. Veteriner en az 4-5 aylık olana kadar bekleyelim demişti, öyle de yaptık, 5. ayında ameliyat oldu. Bi sorun yaşamadı narkoz sonrası falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Norak said: kopek disleri degisti mi? degismedi ise -3, degisiyor ise 3-6 ay arasindadir. yeni disler kalin olanlar ustteki, yandakiler dusuyor onlar cikinca. http://www.mypetsdentist.com/sites/site-2442/images/Felines/425d15fb-7f00-0001-6e99-99e6cf5c9e33.JPG - 5-6 ay civari ideal kisirlastirma icin bide. Eyvallah, dişlerden bakayım bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar