Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uluslararasi ucusta hardcase ile gitar tasimak

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

2011'de WizzAir ile 60eur verip fragile stickeri falan yapistirtip goturmustum Budapeste'den Istanbul'a, inince de elle getirmislerdi, banta dusmedi hatir hutur ama simdi sitesinde oyle bisey bulamadim.
THY'nda da diyolar ki o boyutlarda cargo holda verilmesi lazim ama 1500euroluk seyi cargoya veripte anasini belletemicem hic :P

Daha once boyle birsey yapmis olan varsa ve oneride bulunursa sevinirim.

Case bu: link
boyutlar: 111,8 x 48,3 x 12,7 cm
Sosyal ağlarda paylaş

elesso said:

sahne performansınız youtube şeysini koysana

oyle bisey yok ya zamaninda heves edip pahali gitar aldim sonra turkiyeye goturdum biraktim evde toz topluyo 4 senedir. simdi yine heveslendim iste gidip geldigimde getirmek istiyorum :P yoksa grup falan bisey yok ortada yani :D

edit:
case'te gitarin kendisine bisey olmayabilir evet ama case de zarar gormesin istiyorum, zira o da kol gibi pahali :P
Sosyal ağlarda paylaş

boy 112 cm ise zaten mecburen büyük bagaj kısmından alırlar normal bantta dönemeyeceği için.
büyük bagaj kısmından verilen herşeyi elden teslim ediyorlar. softcase taşıma çantası ile bisiklet getirmiştim, çantasındaki birkaç aşınma, çizik haricinde sorun olmamıştı hem de aktarmalı uçuşta.

case için streç film sarabilirsin veya havaalanında sardırabilirsin, küçük çizik, aşınma ve kirlenlemeri engeller.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

aslinda cok mantikli, daha once denedin mi peki boyle birseyi? sonradan sorun cikarmasinlar bide.
aslinda hava alaninin calisanlari degilde direk hava yollarinin calisanlari ilgilenecek olsa, cargo holda veririm ama herifler nasil atip tutuyolar belli degil.

Kabine elinde girebilirsen kabin amerinden "ön kargo alanına" koymasını rica edersin, o da handler'a verir ve gitarın uçağın burnundaki kargo bölümünde gider. Uçak inince de yine kabin kapısında teslim ederler. Sen de rahat edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

BioHazarD said:

hmm o buyuk bagaj kismi nasil oluyor peki? bileti alirken mi belirtiyorum yoksa check in yaparken mi?

check in yaparken belirtiyorsunuz. hatta belirtmenize bile gerek yok zaten bavul bantından dönmeyeceğini görünce sizi yönlendirirler büyük bagaj teslim yerine.

bu arada üstüne yapıştırılacak bütün herşeyi (bagaj fişi, "fragile" yazısı, vs) check in kısmından alıp üzerine yapıştırmayı unutmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

evet sanirim oyle yapicam ama iste heryerde de farkli bilgiler var. bazilari da al yanina gotur demisler kabinde bacak arasinda tasiyan bile varmis ama sans isi yani. bir kisi killik cikarsa

edit: bugun thy ofisine gidip sorucam burdaki ama turk yoksa ofiste biraz yas. turkiyede tatli dille ikna olabiliyolar ama macarlar boyle geberiyo olsan insiyatif gostermez :D gerci turkiyeden buraya getirecegim icin farkli olabilir tabi bilmiyorum cok fazla sans faktoru var :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...