BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 2011'de WizzAir ile 60eur verip fragile stickeri falan yapistirtip goturmustum Budapeste'den Istanbul'a, inince de elle getirmislerdi, banta dusmedi hatir hutur ama simdi sitesinde oyle bisey bulamadim. THY'nda da diyolar ki o boyutlarda cargo holda verilmesi lazim ama 1500euroluk seyi cargoya veripte anasini belletemicem hic :P Daha once boyle birsey yapmis olan varsa ve oneride bulunursa sevinirim. Case bu: link boyutlar: 111,8 x 48,3 x 12,7 cm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Gitarı yanına al kasayı bagaja ver. Girişte gitarı takım elbise asmakta kullandıkları özel dolaba koysunlar ama altı ve üstünü kabarcıklı ambalajla kapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 aslinda cok mantikli, daha once denedin mi peki boyle birseyi? sonradan sorun cikarmasinlar bide. aslinda hava alaninin calisanlari degilde direk hava yollarinin calisanlari ilgilenecek olsa, cargo holda veririm ama herifler nasil atip tutuyolar belli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Fragile etiketi yapıştırtıp büyük bagaj kısmına ver gitsin işte. Fragile'a çok ciddi dikkat ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 o iste adamlarin insafina kalmis bisey. fragile seyini de ben kendim koymamistim onlar yapmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 sahne performansınız youtube şeysini koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 fragile etiketine pek güvenme standard taşıma yapıyorsalar case sağlamsa sıkıntı olmaz bantta bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 elesso said: sahne performansınız youtube şeysini koysana oyle bisey yok ya zamaninda heves edip pahali gitar aldim sonra turkiyeye goturdum biraktim evde toz topluyo 4 senedir. simdi yine heveslendim iste gidip geldigimde getirmek istiyorum :P yoksa grup falan bisey yok ortada yani :D edit: case'te gitarin kendisine bisey olmayabilir evet ama case de zarar gormesin istiyorum, zira o da kol gibi pahali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 abi bende turneye gidiyon sandım hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 boy 112 cm ise zaten mecburen büyük bagaj kısmından alırlar normal bantta dönemeyeceği için. büyük bagaj kısmından verilen herşeyi elden teslim ediyorlar. softcase taşıma çantası ile bisiklet getirmiştim, çantasındaki birkaç aşınma, çizik haricinde sorun olmamıştı hem de aktarmalı uçuşta. case için streç film sarabilirsin veya havaalanında sardırabilirsin, küçük çizik, aşınma ve kirlenlemeri engeller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 hmm o buyuk bagaj kismi nasil oluyor peki? bileti alirken mi belirtiyorum yoksa check in yaparken mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 BioHazarD said: aslinda cok mantikli, daha once denedin mi peki boyle birseyi? sonradan sorun cikarmasinlar bide. aslinda hava alaninin calisanlari degilde direk hava yollarinin calisanlari ilgilenecek olsa, cargo holda veririm ama herifler nasil atip tutuyolar belli degil. Kabine elinde girebilirsen kabin amerinden "ön kargo alanına" koymasını rica edersin, o da handler'a verir ve gitarın uçağın burnundaki kargo bölümünde gider. Uçak inince de yine kabin kapısında teslim ederler. Sen de rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2015 Ben vaktinde kabin memurundan rica etmiştim, arkada bir yerlere koymuştu. Hardcase de yoktu hatta, sıfır problemle geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memetarif Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2015 BioHazarD said: hmm o buyuk bagaj kismi nasil oluyor peki? bileti alirken mi belirtiyorum yoksa check in yaparken mi? check in yaparken belirtiyorsunuz. hatta belirtmenize bile gerek yok zaten bavul bantından dönmeyeceğini görünce sizi yönlendirirler büyük bagaj teslim yerine. bu arada üstüne yapıştırılacak bütün herşeyi (bagaj fişi, "fragile" yazısı, vs) check in kısmından alıp üzerine yapıştırmayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Tesekkurler cevaplar icin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ben elimde de taşıdım bagaja da verdim ikisinde de hiçbirşey olmadı. Amerikada aldığım yere sorduğumda ver bagaja ama tellerini gevşet dedi. Dinledim sözünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Evet bagaja verecekseniz telleri gevşetmek mantıklı. Oldukça soğuk oluyor zira bagaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 uzun sure kullanmayacaksanız da telleri gevsetin sonra sap ayarı fln ugrasmayın bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 evet sanirim oyle yapicam ama iste heryerde de farkli bilgiler var. bazilari da al yanina gotur demisler kabinde bacak arasinda tasiyan bile varmis ama sans isi yani. bir kisi killik cikarsa edit: bugun thy ofisine gidip sorucam burdaki ama turk yoksa ofiste biraz yas. turkiyede tatli dille ikna olabiliyolar ama macarlar boyle geberiyo olsan insiyatif gostermez :D gerci turkiyeden buraya getirecegim icin farkli olabilir tabi bilmiyorum cok fazla sans faktoru var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Abi ben kabin memurluğu yaptım. Yukarıda yazdım zaten ne yapman gerektiğini ki; bir çok kişi de yazmış benzerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 buyuk bagajdan vermemi soylediler burda, zaten kabine extra koltuk alsam bile alinmiyomus olculeri yuzunden. senin dedigin de mantikli guzel fakat kabine kadar gidebilirsem de sonra sorun yaparlarsa bida geri donup bagaja veremem sanirim. bubble wrap ile sarip sarmalayip vericem mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Kabine kadar kafana göre gitmeyeceksin zaten. Check-in deskte bunu bildireceksin. Onlar da önce kargo etiketi verecekler sana aynı zamanda. Neyse, sen nasıl biliyorsan öyle yaparsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ha oyle official birsey varsa tabiki o yoldan giderim :D tesekkur ettim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 ucusun uluslarası olması ya da domestik olması da farketmez millet cocuk arabasını getiriyor uçağa kadar sonra bebegi kucaklayıp oturuyolar görevliler o arabaları katlayıp koyuyor sonra bi yere sen de öyle getireceksin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 götürme? te allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar