Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İkame araç sorunsalı

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

heh abi bak şimdi eve geldim yazamadım gündüz.

ya bu usta milleti ne büyük *** hakikaten yani ordaki küfürü mazur göründe büyük *** bu heriflerin %70'i ya. ulan benim usta benim usta diyoruz herife çekiciyle arabayı götürüdk herife bıraktık EGR yi temizledim ettim falan dedi sonra internetteki temizleme videolarını gördüm dedim ulan mümkün değil bu herif bunu yapmamıştır.

araba yürüyo kardeşim temizledik açtık tıkanıklığı falan dedi bende bilmiyodum EGR nin bile ne oldugunu sonradan çözünce ulan dedim bu kadar kısa sürede tamam kısa sürüyo ama dükkan o sırada tıka basa doluydu mümkün değil ya bu denyonun o zamazingoyu söküp tinere yatırıp ortalıgı temizlemesi falan ki kaputu açtım zaten üstü başı rezalet toz içerisinde valfin.

abi sahil yolunda yüklendim arabaya baya. ulan nolucaksa olsun dedim 3. vites 3 bin devirde giderken falan ikiye falan aldım arabayı baya bi inlettim ettim abi açtım EGR deki tıkanıklığı.

şimdi en kısa sürede gidip bi tane ustaya insan gibi bunu temizletmem lazım söktürerek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Hortlatış. Anadolu Sigorta & Turassist'in keyfini bekliyorum ben de iki gündür ikame araç için.

Salı öğlen sigortayı aradım talebimi ilettim. Bir saat sonra Turassist çağrı merkezinden aradılar, onlara da ilettim. En son bana teslimatı yapacak şubeden biri aradı, onunla da konuştuk.

Hepsine ayrı ayrı özellikle "Çarşamba günü 18'den sonra evimden teslim alacağım ve tamirdeki aracımla aynı sınıf ve yine kendi aracım gibi otomatik istiyorum" dedim. Hepsi tamam dedi, sorun yok, güzel.

Çarşamba SABAHI aradılar "abi araba getiricektim adres alayım" diye. Dedim kardeşim kusura bakma seni yormuşlar da ben hepsine ayrı ayrı akşam dedim, sen akşam getir. Peki dedi adam ne desin.

Akşam aradı yine getirmek için, laf arasında "araç Peugeot 208 manuel" dedi. Getirme ben sigortayı arayacağım dedim. "Golf'ün ikamesi neden 208 ve neden manuel, neden HER ŞEY YANLIŞ YAPILMAK ZORUNDA, zamanımı harcıyorsunuz allahtan size güvenmedim de 2 gün önceye aldım randevumu" diye kavga ettim epey.

Hatta baya bi bekletip "tamam otomatiği ayarladık ama aracınızın modeli (2010) ve ikinci el değeri nedeniyle ekonomi sınıfı değerlendiriliyor, Corsa/i20/208/Polo vb. verilir o nedenle" dediler. Hadi neyse zaten zorunlu bir olay için bir defa kullanacağım diye daha fazla uğraşmak istemedim, peki dedim.

Bakalım bu akşam neler olacak.

Bu model/değer geyiğinin bir aslı var mı, yoksa tek bakılması gereken şey aracın sınıf olarak muadili de beni mi geçiştirdiler, var mı detaylı bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...